Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkedésnél küldenétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedésnél küldenétek fehérneműs képet?

Figyelt kérdés
Még csak 1 napja beszélgetünk, állítása szerint komoly kapcsolatot szeretne, és fehérneműs képet kér. Ha küldök könnyűvérű vagyok, ha nem akkor prűd? Nem tudom eldönteni. Ti küldenétek? Nő vagyok.
2021. máj. 24. 19:47
1 2 3 4 5
 1/45 A kérdező kommentje:
Nem akartam, és mondta, hogy nem erőlteti, csak nem akarok prűdnek se tűnni. De jobb ha nem küldök egyből szerintem, szerintetek?
2021. máj. 24. 19:48
 2/45 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Majd ha odajuttok, az adott pillanatban lát fehérneműben, aztán anélkül.

Ha találkoztok a lényeget látja.

2021. máj. 24. 19:49
 3/45 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem aki komoly kapcsolatot keres az nem fog 1 nap után kb. ismeretlenül fehérneműs képet kérni.
2021. máj. 24. 19:50
 4/45 anonim ***** válasza:
100%

Ne küldj.

Ezt, mint férfi mondom.

Gondolom 20 körül, de inkább alatta vagy.

Egyébként, ha küldesz, és pláne, ha az arcod is rajta van, remek zsarolási eszközt adsz a kezébe.

2021. máj. 24. 19:50
 5/45 anonim ***** válasza:
43%

En csak olyannak kuldtem aki végig szivta a vérem mikozben eleinte hülyített azzal hogy normális aztán állandoan a szexuális kérdésekkel jött igy elküldtem neki magamrol egy extra jó szexi fehérneműs képet aztán tiltottam. Csak, hogy tudja kit veszített.

Én fehérneműs kéept igazából erre használok csak magamrol hogy képben legyenek kit kezeltek le, hogy kétszer is meg kellett volna gondolniuk kivel beszélnek, mit is akarnak..

2021. máj. 24. 19:51
 6/45 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy. Ne legyél ilyen naiv és legyen tartásod. Ne küldözgesd magadról ilyen képeket az interneten. Pláne nem 1 napos "komoly" érdeklődésűeknek.
2021. máj. 24. 19:51
 7/45 anonim ***** válasza:
95%

1 napja beszélgetünk/komoly kapcsolatot szeretne/fehérneműs képet kér

Érzed az ellentmondást?Én lefotóznék pár fehérneműt egy ruhaboltban,elküldeném neki,aztán keresnék mást.

2021. máj. 24. 19:52
 8/45 A kérdező kommentje:
Oké én is így gondoltam csak már kicsit elbizonytalanodtam.. de nem küldök akkor😁
2021. máj. 24. 19:53
 9/45 anonim ***** válasza:
93%
Még zavaros fejű 16 éves koromban sem kértem volna fehérneműs képet olyan lánytól, akivel komoly szándékaim vannak.
2021. máj. 24. 19:55
 10/45 A kérdező kommentje:
Akkor egyáltalán ne vegyem komolyan..? Olyanokat ír, hogy ő komolyan gondolja, és bármit odaadna egy ilyen nőért stb. (Sima képeket már küldtem)
2021. máj. 24. 19:59
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!