Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkedésnél küldenétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedésnél küldenétek fehérneműs képet?

Figyelt kérdés
Még csak 1 napja beszélgetünk, állítása szerint komoly kapcsolatot szeretne, és fehérneműs képet kér. Ha küldök könnyűvérű vagyok, ha nem akkor prűd? Nem tudom eldönteni. Ti küldenétek? Nő vagyok.
2021. máj. 24. 19:47
1 2 3 4 5
 21/45 A kérdező kommentje:
Mondom hogy lelkes, sokat beszélgettünk
2021. máj. 24. 20:50
 22/45 anonim ***** válasza:
100%
Gondolhatod hányadik vagy nála akivel már lelkes volt..
2021. máj. 24. 20:52
 23/45 A kérdező kommentje:
Jó, fene se tudja már komolyan mondom.. végre egy pasi, aki nem a f..ról küld képet, komolyan mondom már ennek is örülni kell.. mert hihetetlen, hogy mennyien küldenek ilyen képet szó nélkül..
2021. máj. 24. 20:54
 24/45 anonim ***** válasza:
Ha komolyat szeretne akkor nem a neten beszélgetne veled hanem elhivna valahova és megakarna ismerni és nem csak a testedet. Soha senkinek ne küldj magadról fehérneműs képet, mert simán vissza élhet vele vagy ha valaki feltöri a Facebookot megtalálja és feltölti ide oda. Küldj magadról képet amin jól nézel ki, de ne meztelent és ne fehérneműset.
2021. máj. 24. 21:01
 25/45 anonim ***** válasza:
Ez csajfüggő, bár értek az emberi viselkedéshez, de végül mindig a csajra bízom és felvilágosítom a lehetséges kockázatokról.
2021. máj. 24. 21:02
 26/45 anonim ***** válasza:
100%

"Amúgy azért annyi emberismeretem van, hogy abban biztos legyek, hogy nem élne vissza a képpel.. tudom mit dolgozik, milyen a családi élete, stb, teljesen normális emberről van szó."

Azért ne értékeld túl az emberismeretedet.

Egyelőre abban se lehetsz biztos, hogy bármi is igaz abból, amit a munkahelyéről, családi életéről írt.

1 nap ismeretség után nekem még a személyes találkozás is furcsa lenne, de lehet, hogy csak egyszerűen túl öreg vagyok. (Megj.: azóta se írtad le, hány éves vagy te és hány éves ő.)

A fehérneműs kép meg végképp arra utalna, hogy csak a testedre hajt.

Az mindenesetre nagyon szomorú, ha manapság már annak is örülni kell ismerkedéskor, ha a férfi nem a farkáról küld képet. (Amiről mellesleg szintén nem tudhatod, hogy az övé-e, vagy csak internetről összeszedte a legjobbat, amit tudott. :DDDD)

Szóval, ha már lépni akarsz valamit, akkor inkább személyes találkozás legyen. Belvárosban, forgalmas helyen ez nem jár különösebb veszéllyel.

2021. máj. 24. 21:31
 27/45 anonim ***** válasza:
100%
Nálam aki 1 nap után ilyet kért, ment a tiltó listába. Aki komolyan gondolja, esze ágában sincs meg a szextemat sem nevetni. De te tudod.... Pasik próbálkoznak mindennel, aztán aki kapható azzal megteszik.
2021. máj. 24. 22:34
 28/45 anonim ***** válasza:
100%
*bevetni
2021. máj. 24. 22:35
 29/45 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem kellett semmi fehérneműs képet küldeném, és lett párom. Sose értem meg, hogy miért nincs minimális elvarasunk sem a férfiak felé... Aki jó emberismero egy idő után hamar rajon ki az aki d...ra megy, ki az aki komolyan. Találkozni akarjon, és randizni.. Nem fehérnemű meg ha találkoztok is nem a lakásara kell menni... Az is levagos, hogy mit szeretne. Akkor inkább senkim ne legyen, mintsem ilyen alakokkal bezselgessek.
2021. máj. 24. 22:38
 30/45 anonim ***** válasza:
80%

én még azt is instant kukázom, aki kér még több képet, annak ellenére, hogy van fent 5 képem a társkeresőn (egész alakos is)

nehogy küldj fehérneműs képet magadról! Higgyen amit akar, amúgy meg erre veri ki a seggfej..

2021. máj. 25. 05:29
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!