Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki leszbi akkor miért szexel pasikkal is?
Sziasztok!
Nem rólam szól a kérdés, hanem egy ismerősömről, aki tetszik nagyon, de mindenkinek azt mondja hogy a lányokat szereti, ettől függetlenül lefeküdt már nem egyszer velem is és csomó pasival is, de ezeket csak részegen vagy beállva csinálja, amúgy Tinderen ahogy láttam csak csajokat keres. Bebeszélte magának ezt az egészet csak hogy őt csak a lányok érdeklik? Holott a valóságban biszexuális?
Én is kételkedek benne nagyon, mert valamikor megjegyezte hogy elgondolkozott rajta hogy összejön velem, szerintem csak bebeszéli magának ezt, mert elég sok haverja van aki meleg. Szerintem minimum biszex lehet de inkább még az sem. Tény hogy kavart csajokkal is meg volt már barátnője is, meg tényleg csak csajok mutatását állította be Tinderen.
Azon is elgondolkoztam hogy részegen előjön egy másik személyisége, ami mindkét nemre kapható, vagy csak simán szeretethiányos, azért kavar ennyi mindenkivel mindkét nemből is akár.
Lehet érzelmileg csak a lányokhoz húz, de testileg mindkét nemhez, viszont józan állapotában a férfiakhoz való testi vonzalmát inkább elnyomja. Talán mert nem tudná összeegyeztetni az énképével vagy kitudja miért. Gondolom még tök fiatal amúgy is.
Hallottam egy magát leszbikusnak valló ismerősömtől, hogy amikor úgy volt vele, hogy lefekszik egy férfival azt úgymond önkínzásból tette.. Vele azért nem stimmelt valami lelkileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!