Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogy tudnék olyan erős érzelmi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék olyan erős érzelmi kötődést kiváltani egy olyan nőből, aki eddig csak pasikkal kezdett, ami átcsaphat akár szerelembe is? Tudjáto. K szerintem mire gondolok.

Figyelt kérdés
Adjatok bevált ötleteket kérlek!
2019. jan. 30. 05:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Erre igazából nincs recept, sablon. Személyiség és szituáció függő. N
2019. jan. 30. 06:41
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nincsenek "bevállt ötletek" arra, hogyan válts ki valakiből szeretetet, szerelmet, érzelmi kötődést.. Mintha valami boszorkányos bájitalt várnál tőlünk, amitől a kiszemelted egyből belédzúg. Szóval én pl nem értem mire gondolsz pontosan. Tiszteletet, szimpátiát viszont kivívhatsz nála. Ez a tetteidtől függ és hogy milyen emberként viselkedsz. Barátkozni, megpróbálni közelebb kerülni hozzá lehet. De azt nem lehet kierőltetni senkiből, hogy megszeressen.
2019. jan. 30. 06:51
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem sincs erre bevált ötlet.

Hiszen mindenkinek más az ízlése :D

Nekem a nagyon közvetlen,kedves,vicces,magabiztos jellem,illetve egy fajta nyugtató kisugárzással rendelkezők, ami mindenkinél más, ezek szoktak megfogni. Plussz akikben lehet találni némi cukiságot. De pl lehet bemutatok neked egy ilyen nőt és míg én elolvadok tőle,te mondjuk pont nem :D

Arra akarok kilyukadni,hogy bármit tehetsz, ha a nőt aki valószínű heteró, nem fogja meg a jellemed,a kisugárzásod akkor veszett ügy.

Ami fontos lehet legyél mellette, kedves,magabiztos,tisztelet és szeretet felé,önzetlenség,pozitív szavak.

Idővel kialakulhat mélyebb barátság ha ő is úgy akarja talán át is csaphat többe is. De ez is úgyis a nőn fog múlni.

2019. jan. 30. 22:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha esetleg régebb óta ismeritek egymást, vagy már többet találkoztatok, akkor figyeld a jeleket és aszerint próbálkozz, hogy milyen reakciókat látsz tőle a közeledésedre. Szerintem tényleg fontos,hogy kedvesebb legyél vele,mint egyébként tennéd másokkal, és figyelmes és majd alakul, csak hirtelen ne siess el semmit, puhatolózz.:)
2019. jan. 31. 07:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!