Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért ilyen idegesítő pasikkal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen idegesítő pasikkal barátkozni?

Figyelt kérdés
Hihetetlen hogy akárhogy az ember megmondja nekik hogy nem,egy idő után újból és újból bepróbálkoznak. Nem tudnak csak barátok lenni hiába mondogatják. Nem tudom melyiket értik meg jobban. Hogy leszbikus vagyok vagy ha csak azt mondom hogy nem az esetem? Már nem tudom mi legyen. Ott tartok,hogy már nem vagyok hajlandó hímneműekkel barátkozni mert egyszerűen nem értik a nem szót. És nincs kivétel!
2019. jún. 16. 22:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%

Erre túl sok mindent nem lehet mondani.. Tény és való, hogy vannak ilyen pasik igen. Viszont kivétel igenis létezik.

Olyan kivétel lehet nem, vagy csak nagyon kis eséllyel létezik, hogyha nem teszed ezt ugymond egyértelművé “az elején”, akkor egy idő után lehet beprobálkozik, viszont olyan kivétel biztosan létezik, aki elsőre is elfogadja azt, hogy “Nem.”

2019. jún. 16. 22:23
 2/12 anonim ***** válasza:
11%
Vedd bóknak, nyilván egy csinos lányt nehéz csak barátként tekinteni. 😀
2019. jún. 16. 22:36
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
Meleg palikkal kijönnél vagy művészleküekkel de hírtelen az is eszembe ütött a zsák meg a foltja. De végülis ha nincs közvetlen igényed egy férfi közelségére mindenképp egyszerűbb megoldás lenne.
2019. jún. 16. 23:20
 4/12 anonim ***** válasza:
0%

Férfi és nő között csak barátság nem lehet.

Nagyon elcsépelt, de annál igazabb.

2019. jún. 16. 23:26
 5/12 anonim ***** válasza:
40%

Nekem van egy nagyon jó leszbikus "barátnőm". Bár elmondása szerint helyesnek tart. De szinte csak lányokkal volt olyan értelemben is, velük érzi jól kapcsolat terén, illetve minden téren magát.

Ne általánosíts tehát, mi sokat civakodunk ha kell, de aztán közli, hogy általában mindig nekem van igazam. Olyankor hagyok neki időt, nem keresem . Nehéz esetek az biztos.

Titkon meg jól esik, hogy helyesnek tart. Egy pasi ilyenkor valóban érezheti, hogy jó pasi.

2019. jún. 16. 23:58
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

Miért kell ilyen igénytelennek lenni hogy pasikkal barátkozol?

A leszbikus nagykönyvben lejegyezték a pasivédőnéni hímsovinácik, hogy kötelező pasikkal barátkozni, te meg ugrassz mint egy kiskutya?

2019. jún. 17. 09:09
 7/12 A kérdező kommentje:

6# miért? Szélsőségesen gyűlölködő leszbikusokkal jobb lenne mint te?

Alapvetően kedvelnem a pasik társaságát. A témáikat,a humorukat,ha a farkukkal nem engem akarnának bökdösni. Egy meleg pasi tényleg jó ötlet lenne

2019. jún. 17. 10:56
 8/12 anonim ***** válasza:
94%
barátkozz olyanokkal, akiknek párjuk van, ne szingli, kiéhezett srácokkal
2019. jún. 17. 11:46
 9/12 anonim ***** válasza:
91%
#6 Az egyetlen igénytelen itt a stílusod.
2019. jún. 17. 14:57
 10/12 anonim ***** válasza:
5#-ösnek: attól, mert leszbikus, még tarthat férfit jóképűnek. Az nem azt jelenti, hogy tetszel neki, hanem hogy objektíven meg tudja ítélni, ki számít az ő szemében jóképűnek. Ugyanez igaz a nőkre is, attól, mert csinosnak tartok egy nőt, nem azt jelenti, hogy amúgy vonzódnék hozzá vagy érdekelne, csak megállapítom, hogy csinos az alakja/szép az arca és ennyi, nem több. Nem egy srác ismerősömre mondanám azt, hogy tök jó pasi, értelmes, jó arc, rendes gyerek na, de soha egy ujjal nem nyúlnék hozzájuk, még gondolatban sem.
2019. jún. 17. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!