Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen idegesítő pasikkal barátkozni?
Erre túl sok mindent nem lehet mondani.. Tény és való, hogy vannak ilyen pasik igen. Viszont kivétel igenis létezik.
Olyan kivétel lehet nem, vagy csak nagyon kis eséllyel létezik, hogyha nem teszed ezt ugymond egyértelművé “az elején”, akkor egy idő után lehet beprobálkozik, viszont olyan kivétel biztosan létezik, aki elsőre is elfogadja azt, hogy “Nem.”
Férfi és nő között csak barátság nem lehet.
Nagyon elcsépelt, de annál igazabb.
Nekem van egy nagyon jó leszbikus "barátnőm". Bár elmondása szerint helyesnek tart. De szinte csak lányokkal volt olyan értelemben is, velük érzi jól kapcsolat terén, illetve minden téren magát.
Ne általánosíts tehát, mi sokat civakodunk ha kell, de aztán közli, hogy általában mindig nekem van igazam. Olyankor hagyok neki időt, nem keresem . Nehéz esetek az biztos.
Titkon meg jól esik, hogy helyesnek tart. Egy pasi ilyenkor valóban érezheti, hogy jó pasi.
Miért kell ilyen igénytelennek lenni hogy pasikkal barátkozol?
A leszbikus nagykönyvben lejegyezték a pasivédőnéni hímsovinácik, hogy kötelező pasikkal barátkozni, te meg ugrassz mint egy kiskutya?
6# miért? Szélsőségesen gyűlölködő leszbikusokkal jobb lenne mint te?
Alapvetően kedvelnem a pasik társaságát. A témáikat,a humorukat,ha a farkukkal nem engem akarnának bökdösni. Egy meleg pasi tényleg jó ötlet lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!