Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen idegesítő pasikkal barátkozni?
5 ös voltam, igen igazad van, de itt azért voltak bizonyos jelek, történések,és bár semmi komoly, de nyíltan vonzalomra utalt.
Nagy ritkán egyébként kipróbált pasikat is az illető, de nem volt neki igazi.
Nőkkel teljesen más neki, ettől függetlenül fogalmam sincs nálunk mi lett volna ha bármi szexuális jellegű kialakul.
Úgy mondom inkább, hogy 10 ből egyszer ha pasira vágyik, bár sztem összesen nem volt neki 10 csaj, de minden esetre jól esett nekem maga a tény, hogy ki tudok (tudtam volna) belőle váltani ilyen jelleggel akármit is.
Ezek szerint nagyon enyhe hajlam van benne az ellenkező nem iránt, de csak kivételes pasiknak, akiknek mind a személyisége mind a külseje annyira megnyerő számára, hogy kialakul valódi vonzalom.
Inkább a személyiségünk egyezik, az élet felfogás stb. ezt csak tetőzi talán a fizikai vonzódás.
Nehéz ezt elmagyarázni, nem is ide tartozik, a lényeg h. ritkán de alakulhat ilyen jellegű barátság is, már pedig egész jól is és hosszabb távon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!