Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj van velem? Egy leszbikus lány vagyok, és egyáltalán nem élvezem az ujjazást.. Inkább kellemetlen érzés
Figyelt kérdés
2022. máj. 22. 19:41
1/5 anonim válasza:
lehet ott más gond, testi vagy lelki
2/5 EgyCseppaTengerből válasza:
Nem hiszem, hogy veled van baj, több nőtől olvastam már itt is, hogy ha maguknak csinálják, akkor kellemes, ha más csinálja nekik, akkor nem jó. Én alapból nem szeretem az ujjazást, ezért nem csinálom magamnak, de nyilván próbáltam már, akkor nem fájt, viszont amikor az exem csinálta, akkor nagyon-nagyon.
29/L
3/5 anonim válasza:
Lehet csak a partnered volt ügyetlen. Nincs ezzel baj, meg azzal sem ha senkivel nem élvezed.
Valami finom, vékonyabb szilikonos dildót próbáltál már?
4/5 anonim válasza:
Az ujjazás tipikusan egy olyan dolog, amit lehet nagyon rosszul, és nagyon jól is csinálni. Ha neked egyébként nem hiányzik, akkor simán ne csináld/csináljátok, nem kötelező mindenáron bedugdosni valamit. Később, ha mégis megkívánod, lehet újra próbálkozni. Én mondjuk pont nem dildót ajánlanék, legalábbis nekem egy sima eszköz ki-be dugdosása nem okoz különösebb élvezetet. Az ujjakkal jobban lehet játszani, és a partner is jobban érzi, hogy mennyire durvulhat, míg egy eszközzel könnyebb fájdalmat/sérülést okozni.
5/5 anonim válasza:
Megmutathatom hogy kell jol csinalni lehet ugy elvezned is.
Amugy meg ha fajdalmat erzel tobb oka is lehet.
1. Rossz helyen nyomja
2.nagyon felnyomja
3. Ha meg nem sok mindenkivel voltal egyutt akkor kehet csak kezdeti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!