Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vágyam, hogy kinyaljak, kielégítsek egy nőt, viszonzás nélkül. Mivel tudnám kiverni a fejemből? (folyt köv lent) 18/l
Szégyen vagy nem szégyen, ez van. Anno is volt sokszor példa, hogy ez előjött, de elfojtottam. Most megint előjött, és nem tudom, miért.
Soha nem volt párom, szerelmes sem voltam, se petting, se csók, se randi, tehát tényleg semmi. Az önkielégítés pedig soha nem ment, a saját érintésemtől nem lesz semmi, csak nedvesedés, de élvezet nem, ahogy megfelelő befejezés sem. Tehát ezzel sem tudom magam lekötni. Óvodában eldöntöttem, hogy mindent majd kapcsolatban (nem vagyok vallasos). Kapcsolatot csak fiúval tudok elkepzelni, alkalmit nem, ellenben nővel csak alkalmit. Na meg, ki tudja, ha valaha lesz párom, mégha nem is homofób, mit reagálna erre.
Aztán ha az élet úgy hozná, hogy nővel jönnék össze, nem dőlnék kardomba, nem zavarna, csak belül nagyon nyom ez az érzés. :/
(Hibákért elnézést, ha vannak, telefonról írtam.)
Miért akarod kiverni a fejedből?
Ha másra nem jó, egy tapasztalattal gazdagabb leszel.
Hát, szerintem próbáld meg nem nemtől függővé tenni,hogy mit akarsz. Inkább személytől. Ha találkozol egy szimpatikus csajjal, aki megmozgat benned valamit, akkor úgyis kialakul. Ha meg belezúgsz egy pasiba , akkor nem erre fogsz gondolni.
Ha meg ki akarod próbálni a nyalást, arra is vannak platformok, vagy maga az élet sodorja utadba...Légy nyitott, és figyelj a saját vágyaidra.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!