Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes lenne elmondani az osztálynak majd a kellemetlenségek elkerülése végett?
Gimibe fogok menni szeptembertől.Ami az osztály 4 volt szaksulis osztályból áll.szóval ilyen vegyes osztály lessz.És ugye leszbikus vagyok,de amikor a szakmát csináltam az évek alatt elegem lett a kérdésekböl hogy mikor lessz barátom es hasonló kérdések.El akarom kerülni mert nagyon kellemetlen.És felvállalni magam.Csak nem tudom jó ötlet e.
Azt még hozzátenném hogy velem egyidőben végzett egy lány,aki biszex,és lehet egy osztályba kerülünk.Viszont ez nem biztos egyáltalán,talán ha úgy lenne,lenne egy kis biztonságérzetem miatta
Biztosan lennének olyanok akim nem fogadnák jól a dolgot vagy kezelén helyen azt. Na ők okoznának kellemetlenséget akár tudtukon kívül is.
Amig nem mondod el senkinek és nem teszel leszbis dolgokat pl.: vonulsz pride-on legelöl pucéran addig kicsi a valószinüsege annak,hogy kiderül.
Szerintem ne készülj előre úgy, hogy mindenkinek el fogod mondani valamilyen formában, hanem várd ki, hogy alakulnak majd a kapcsolatok, és hogy neked kikkel alakul majd ki közelebbi barátság. Pár hónapot én adnék neki a helyedben, hogy jobban megismerd az emebreket, ki milyen típus. Ennyi idő alatt már kialakul annyira egy általános hangulat, hogy látni fogod, kik a szimpibbek, kik tűnnek elfogadónak. Nekik majd valószínűleg fogsz tudni coming outolni, de ez is inkább maradjon meg egy kettőtök/baráti társaság közötti élménynek.
Én is biszexuális vagyok, és olyan osztályba jártam, ahol sokan voltunk LMBTQ-sok, de senki nem az első hónapokban bújt elő ezzel, hanem csak jóval később. És szerintem nem is nagyon volt olyan, hogy valakiről így "mindenki tudta" csak maximum úgy, hogy a barátai megtudták, aztán valahogy akikhez eljutott, eljutott, akikhez meg nem, azokhoz nem.
Volt egy csaj viszont, aki így publikusan coming outolt utolsó évben az egész osztály előtt, és még négy év után, elfogadó közegben is kicsit fura volt. De nem érték utána őt sem atrocitások, sőt, sokan mondták neki utólag, hogy milyen bátor dolog volt. Csak hirtelen szokatlan volt, és nem tudtuk lereagálni.
Na de lényeg a lényeg; ha coming outolni akarsz, akkor szerintem egyenként tedd a megbízhatóbb embereknek, és ha mindenképp publikusan akarod, akkor viszont várj vele először (fél évet minimum).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!