Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes lenne elmondani az osztálynak majd a kellemetlenségek elkerülése végett?
Gimibe fogok menni szeptembertől.Ami az osztály 4 volt szaksulis osztályból áll.szóval ilyen vegyes osztály lessz.És ugye leszbikus vagyok,de amikor a szakmát csináltam az évek alatt elegem lett a kérdésekböl hogy mikor lessz barátom es hasonló kérdések.El akarom kerülni mert nagyon kellemetlen.És felvállalni magam.Csak nem tudom jó ötlet e.
Azt még hozzátenném hogy velem egyidőben végzett egy lány,aki biszex,és lehet egy osztályba kerülünk.Viszont ez nem biztos egyáltalán,talán ha úgy lenne,lenne egy kis biztonságérzetem miatta
Sosem értettem, hogy a melegeknek miért van ez a "Dörgöljük mindenki orra alá..." késztetése?
Mond inkább, hogy van pasid, de nős. Ezért nincs közös kép.
Akmor továbbra is maradhatsz csendes lány.
Én csendes fiú voltam,nem beszéltem a barátnőmről,illetve csak 1-2mondatnyit,ha épp szóba került.
Ha te bekamuzol egy srácot,és nem kreálsz hozzá élet történetet,stb az nem hazudozás, hanem az életed megkönnyitése egy alapvetően olyan környezetben ahol szivesen baszogatják a másikat ha kicsit is különbözik a többségtől.
Ha úgy érzed, hogy nincs veszteni valód, akkor szerintem mindenképp igen.
Én most 3.os gimis vagyok és úgy 6-7 hónapja coming outoltam pár barátomnak egy házibuliban ivós játék közben. Bár ekkor csak annyit mondtam, hogy bejönnek a lányok azt hogy konkrétan leszbikus vagyok később mondtam ki. Teljesen jól fogadták, sőt örültek, hogy ezt is tudjàk rólam. Osztályeszinten nem coming outoltam, de sztem többen tudják, mint ahány embernek én szemtől szemben kimondtam, viszont nem tartok attól, hogy mit gondolnak, már csak azért sem, mert mondhatni elég értelmes osztályom van és volt már előttem példa, mármint más lányok akik ott felvállalták és mindenki elfogadta. Hozzáteszem vallásos iskoláról beszélünk. A tanáraim nem tudják, köztük azért van homofób, de egyszerűen nincs olyan szituáció, ami során ez egy tanárom számára is kiderülne.
Én nagyon örülök, hogy elmondtam a hozzám közelebb állóknak, büszke vagyok magamra miatta és sokat könnyített a lelkemen, hogy barátok közt ezen már nem kell aggódnom, hogy elfogadnak e.
Az én osztályomban egyébként rajtam kívül még 1 leszbikus és 3 biszex lány van, se öltözőben se semmilyen helyzetben nincs ebből probléma nálunk.
Persze tudom, hogy az én sztorim nagyon pozitív, fogalmam nincs nálatok, hogy menne, de az biztos, hogy egy terhet ledobhatsz magadról és persze ezzel fel is vehetsz egy másikat magadra, de ha tisztában vagy azzal, hogy semmi gond nincs veled, hogy semmivel nem vagy kevesebb, mint mások akkor lehet pár paraszt beszólása téged kevésbé fog nyomasztani, mint a titkolózás. Meg egyébként felesleges is lenne olyanokkal barátkozni, akik nem fogadnak el olyannak, amilyen vagy. Aki intelligens és akinek szimpi leszel/ vagy azt ez nem fogja érdekelni :)
Ez csak az én véleményem, gondold át, ha előbújnál sok sikert! :)
(Ha beszélnél még velem erről, nyugodtan írj privátot)
2. éve vagyok gimis (tehát 16 vagyok mielőtt valaki kitiltat az oldalról 🙄)
én az osztálynak egyben nem mondtam el. nem tudom, hogy lesz-e rá alkalom, vagy esély, vagy olyan pillanat, amikor úgy érzem, hogy szeretném, hogy mindenki tudja.
igen, fáj a titkolózás, de jobb a békesség, így körülbelül ugyanúgy bánnak velem mint mindenki mással.
rólam az osztályban néhány ember tudja, hogy leszbikus vagyok. a legjobb barátnőm, akivel így ösztönösen éreztük, hogy megbízunk egymásban, és a sötét titkokkal nyitottunk. egy másik, akivel szintén nagyon jó bizalmasok lettünk, neki kb. 4-5 hónap után. egy társaságnak (5-6 fő kb. ) egy ivós szülinapi bulin ömlengtem egyszer, de ott kapásból jött rá két én biszex vagyok meg egy én aszex, szóval tőlük nem félek, hogy kijut. és akkor most van három másik ember, akikben már bízom annyira, hogy elmondjam, sőt igazából lassan másfél éve teszek nekik utalásokat, és még nem esett le nekik xD mindegy az egyiküknek múltkor kinyögtem egy "tökéletes" férfi kapcsán, hogy azért nem jönnék össze vele, mert fiú, úgyhogy szerintem ő már azért elég fix információ birtokában van. innentől meg ha körbejár, akkor addig nincs baj, amíg nem bántanak, utána meg max iskolát váltok és ennyi.
Abban az osztályban mindenkivel olyan jóban vagy,hogy elmond neki?
Nem. Ebben biztos vagyok.
Ha saját osztálymat nézem,akkor 1ember volt akinek elmondtam volna
Volt olyan amivel csak azért beszéltem mert volt szám. Ha nincs akkor annyi sem. És ha lehetne agyonlőném...
Na ő olyan,hogy a nevemet sem mondanámmeg neki nem,hogy comingout-olnék előtte.
Fogadd meg nagyon, amit most írok.
Ne mondd el nekik, amíg nem tudod, mennyire elfogadó közösségbe kerülsz.
Én végig titkoltam, 3 év után az egyik lány talált meg tinderen és küldte tovább a barátainak, aztán elindított egy pletyka lavinát.
Egyszer úgyis kiderül, de ne rögtön ezzel kezdj, hagyd hogy megismerjenek, megszeressenek.
Ha lesznek nagyon jó barátaid akikben megbízol, és tudod hogy nem pletykások és kétszínűek, megoszthatod velük a kapcsolatod vagy hogy kivel randizgatsz stb...
De adj magadnak pár évet, hogy jobban kiismerd őket, nehogy megbánd, hogy elmondtad nekik.
Sok sikert a középsulihoz 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!