Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Kellemetlen szagú partner...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kellemetlen szagú partner miatt rossz első alkalom?

Figyelt kérdés
Randi után elmentünk a partnerem lakására, de a szex nem ment jól, kellemetlen szaga volt már mikor levettem róla a ruhát is. Nagyon s*ggszaga volt, szerintem kaka után nem mosta meg. Volt már nektek hasonlóan rossz élmény?

2021. okt. 16. 22:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Kellemetlen..egy együttfürdést bedobhattál vna aztán hátha
2021. okt. 16. 22:46
 2/6 anonim ***** válasza:
64%
Én már ott helyben leléptem volna
2021. okt. 17. 01:44
 3/6 anonim válasza:
100%
Szólj neki.
2021. okt. 17. 08:08
 4/6 anonim ***** válasza:
97%

A kellemetlen illatok sok helyről jöhetnek, hisz a száj, a test izzadsága okozhat ilyen gondot, főleg a hajlatoknál így aztán a nemi szervek körüli izzadság is kellemetlen lehet.

Ez sajnos nem egy egszerű téma, van aki tud tolerálni némileg, de van akinél zéró tolerancia van. Azt kell tudnod, hogy te hova tartozol körülbelül, és annak megfelelően orientálni az együttlétet. Én magam is a zéró toleranciába tartozom, de tudom azt, hogy én se vagyok kivétel, én is izzadok, én is szeretem a fűszeres ételeket stb. Ha sexelni akarok, akkor előtte mindenképpen együtt fürdök a partneremmel, ami egy jó előjáték.

Alkalmi vagy hirtelen felindulásból elkövetett együttlétbe meg direkt nem megyek bele, mert tudom magamról, hogy 0 toleráns vagyok. És csak magamnak okoznék kellemetlen szituációt.

Azt tudom mondani, hogy ezt ha magadban feltárod, hogy mit engedsz meg és mit nem, akkor ennek megfelelően orientáld az együttlétet, és valamilyen módon vezesd fel benne azt, hogy előtte tisztálkodjatok.

Ha ezen bárki megsértődik, az intő jel lehet, hogy később másban is lesz konfliktusotok.

2021. okt. 17. 12:51
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Beszeld meg vele,hogy furodjetek le, most hideg van, esetleg egy kinti seta vagy program utan egy kozos forro zuhany, furdo remek lenne.

Bar hozza teszem, igaz nem randiztam meg lannyal, de mondjuk mikor mar kezdem erezni, hogy szex lesz a randi vegen akkor elotte a minimum, hogy lefurdok. Tisztalkodok rendesen. Randi ideje alatt nem izzad be az ember nem lesz budos. De mondjuk egesz napos melo utan egy randi full izzadsagba minimim ket nagy wc-n tul van az ember.. Utana azert szexelni hat tenyleg undi.

2021. okt. 17. 23:08
 6/6 anonim ***** válasza:

" Volt már nektek hasonlóan rossz élmény? "

Ezt felesleges megkérdezni, mert ha volt valakinek akkor mivan.

Sőt biztos van olyan is akinek így is tetszik.

Csak neked kell eldönteni hogy ez így kell neked vagy nem .

2021. okt. 22. 11:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!