Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lehet hogy leszbikus vagyok?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy leszbikus vagyok? Többi lent.

Figyelt kérdés
Mostanában elkezdtem azon gondolkodni hogy mi van ha leszbikus vagyok? Soha nem volt komoly párkapcsolatom sőt alig volt szerelmes is rég voltam már. De azt vettem észre magamon már tavaly/tavalyelőtt óta hogy a lányokat nézem meg a buszon rájuk gondolok és velünk tudnék párkapcsolatot elképzelni és egyre gyakrabban gondolok arra hogy mi lenne ha lenne barátnőm. Ilyen témája filmeket nézek hallgatok olyan zenéket amik két lányról szólnak ilyen sorozatokat is nézek amiben két lány kapcsolatáról van szó. A családom keresztény és homofób. Lehetséges hogy leszbikus vagyok vagy biszex? (Bár nem tudom mert fiúval párkapcsolatot egyszerűen már nem tudok elképzelni:/)
2022. máj. 6. 17:38
 1/5 anonim ***** válasza:
42%

S ha az vagy akkor mi van? Fejbevág egy meteor az utcán, beleírják a személyidbe és holnaptól dupla az szja-d?

Lehet bujkál benned némi biszexuális hajlam, lehet csak simán még fiatal vagy egy "tekintélyelvű" (parancsolgató, korlátozó) családban és reflexszerűen próbálsz szárnyakat bontogatni. Éld meg, fedezd fel azt ami benned van, ami te vagy - a környezetednek meg semmi köze hozzá!

2022. máj. 6. 17:51
 2/5 anonim ***** válasza:
87%
Amiket leirtál annak alapján akár az is lehet. De az is lehet, hogy csak a hormonjaid dolgoznak, miközben a vallásos neveltetésed/családod miatt távol tartod a fiukat magadtol. (A hormonok meg csak rágják-rágják a.. a.. a.. lábadat.)
2022. máj. 6. 17:58
 3/5 anonim ***** válasza:
91%
A leírtak alapján esélyes. Ha már kapcsolatot nem is akarsz fiúval, erősen gyanús.
2022. máj. 6. 20:12
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg az vagy a leírtak alapján!

N

2022. máj. 6. 20:27
 5/5 Flóra4 válasza:
Nem biztos de valószínűleg az vagy. Amivel semmi gond nincs hogyha a családod homofób nem ez a legjobb megoldás de ne mond el nekik. Beszélj erről a barátaiddal esetleg egy olyan emberrel aki meleg vagy biszex az interneten is rengeteg ilyen oldalt találsz ahol segítenek neked elfogadni ezt. Nem egy könnyű folyamat de ami nem öl meg az megerősít. <3
2022. máj. 11. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!