Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem szomorú, hogy a leszbikus nők (akik fiúsabban néznek ki, mint a többi leszbi, I mean rövid a hajúk, férfi ruhákat hordanak stb.) Sokkal "helyesebbek", mint a fiúk 60-70%-a?
Mint amikor az L word ben Shanere rányomult egy meleg csávó. :D
Nekem nem az eseteim a fiús lányok, szóval annyira nem érdekel. Egyszer vett le a lábamról egy fiúsabb lány, de neki olyan szövege volt hogy mindenki odavan érte.
Meleg srác már nyomult rám is, elég wtf szitu volt. :D De piásak voltunk és alapban mindenkit offolok úgy meg nem veszem komolyan, nem szeretem az olyan partnert, aki nem tud magáról. :D Meg egyszer egy random buliban is egy egész éjszakát inkább egy meleg fiúval beszélgettem. :D Spanolás > csajozás. XD A dumám meg nekem is jó szokott lenni, egészen addig, amíg nem kezd el érdekelni valaki, olyankor mintha bármit elkövetnék azért, hogy minél gázabb legyek. :D
Egyébként vidéki vagyok, Pestre költözés van tervezetben régóta, de most covid miatt inkább ülök még a seggemen itt kicsit, így felesleges volna. :D
Egyébként cuki volt a reakciótok, köszönöm szépen, nagyon feldobtátok vele a napomat. <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!