Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilona79 kérdése:
Leszbikus lányok,és nők!Ti megnézitek a többi lány mellét az öltözőben?Ez felizgat benneteket?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 18. 23:29
1/13 anonim válasza:
Igen, megnézem és ha szép akkor izgat is
2/13 anonim válasza:
Igen, néha meg is kérem valami csalafinta trükkel, hogy hagy fogjam meg neki
3/13 *Felhasználói név válasza:
Azért sem, ez kb olyan mikor behajol előttem mondjuk az irodában mikor papírmunkázunk, direkt fogyelek hogy ne nézzek oda
4/13 anonim válasza:
Tinikorom óta nem öltözök nőkkel, nehogy azt feltételezzék, hogy nézem őket:)
5/13 anonim válasza:
Nem valami kangörcsös csávó vagyok... öltözőben öltözök, nem kukkolni járok edzésre.
6/13 anonim válasza:
Egyszer néztem meg egy lánynak a hasát, mert olyan szép, tónusos volt, de nem izgultam fel ennyitől. Amúgy nem, nem szoktam bámészkodni öltözőben.
7/13 anonim válasza:
Direkt nem nézelődök, senki ne érezze kényelmetlenül magát.
8/13 anonim válasza:
Nem. Egyszer bambultam el öltözés közben koli szobában. A szobatársamnak feltűnt, és azt hitte, hogy a melleit nézem. Nagyon kínos volt.
Isten őrizz, hogy tudatosan lesegessek valakit. Nagyon kellemetlen ha csak félreértésből is azt hiszi valaki, hogy nézem, nemhogy még direkt nézzem. Na az extra kellemetlen lenne, ha olyan tűnne fel.
9/13 anonim válasza:
Én is figyelek arra, hogy nehogy véletlenül is ránézzek más lányok intim részeire. Kellemetlen helyzetet okoz, és nem vagyok nyálcsorgató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!