Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire gyakori, hogy hétköznapi élethelyzetekben teljesen felcsigáz benneteket egy nő?
Arra gondolok, amikor egyáltalán nem az ismerkedés a cél, hanem pl. bevásárlás közben vagy a konditeremben megláttok valakit és teljesen a hatása alá kerültök valami miatt. Legyen az egy édes gesztus, egy izgalmas pillantás vagy egy csinos ruha, bármi.
25N
Túl gyakori. Nagyon megnézem a nőket, mivel gimiben voltam utoljára lánnyal, és nagyon hiányzik a női érintés. De van barátom, és szeretem is, de egyre nehezebben viselem el hogy nem fekszek le lányokkal évek óta.
23/l/bi
A zuhanyzóban nálunk is egy-két csajnak olyan teste van, hogy nagyon oda kell figyelnem magamra, hogy ne bámuljam :)
Drogériában ugyancsak néha elbambulok, illetve régebben egy nagyon csinos kozmetikus lányhoz jártam, imádtam ahogy hozzámért a finom kezeivel, de hát sajnos házas volt.
Szóval gyakran megesik velem sajnos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!