Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 évesen 4 barátnő sok?
Igazából tökre attól függ ki hogy definiál egy kapcsolatot.
Nekem az, hogy valakivel elmegyek 1-2 randira, dumálunk, még nem kapcsolat csak ismerkedés.
Amikor már kimondtátok, hogy együtt vagytok, komoly szándékaitok vannak, na onnantól kapcsolat.
Ezek alapján kicsit óvatos lennék, mert az az érzet, hogy ez a lány hajlamos túlzottan beleélnie magát a dologba egyetlen hét alatt...
Ami ugye azt jelenti, hogy nem igazán ismerki ki a partnereit, csak rábólint valakire aki tetszik, lesz ami lesz alapján.
De ettől független, lehet, hogy korán kezdte a randizást, és/vagy kicsit szabadabban értelmezi a kapcsolatokat mint én 🤷🏼♀️
De hogy sok. Akkor érdemes már elgondolkozni ha több kapcsolatod volt már korodnal kB.
De ez tök oké. Hajrá bele.
Én 18 éves koromig nem is szexeltem, el voltam foglalva az érettségivel, és a továbbtanulással. 20 éves koromig 3 csajjal voltam együtt, ebből ketten csak laza kapcsolatot akartak, pár hétig tartottak. Aztán találkoztam az első párommal, akivel utána 2 évig voltam együtt.
Akkor sok, ha Te annak érzed. Hogy mások mit gondolnak, az egy dolog. De a Te döntésed, kivel és mit szeretnél kezdeni. Az én páromnak pl én vagyok a második párkapcsolata, és már 12 éve tart. Nekem több csajjal volt dolgom, de egyikünket sem zavarja,hogy így alakult.
Én tapasztalatot szereztem, és belevittem a kaocsolatunkba, párom pedig fantáziát, és vágyakat, amiket nem tapasztalhatott meg.
Csak érezd jól magad. És ne a statisztikára támaszkodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!