Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » 20 évesen 4 barátnő sok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 évesen 4 barátnő sok?

Figyelt kérdés
kategória!
2022. máj. 3. 10:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
78%

Igazából tökre attól függ ki hogy definiál egy kapcsolatot.

Nekem az, hogy valakivel elmegyek 1-2 randira, dumálunk, még nem kapcsolat csak ismerkedés.

Amikor már kimondtátok, hogy együtt vagytok, komoly szándékaitok vannak, na onnantól kapcsolat.

Ezek alapján kicsit óvatos lennék, mert az az érzet, hogy ez a lány hajlamos túlzottan beleélnie magát a dologba egyetlen hét alatt...

Ami ugye azt jelenti, hogy nem igazán ismerki ki a partnereit, csak rábólint valakire aki tetszik, lesz ami lesz alapján.

De ettől független, lehet, hogy korán kezdte a randizást, és/vagy kicsit szabadabban értelmezi a kapcsolatokat mint én 🤷🏼‍♀️

2022. máj. 4. 19:50
 12/14 anonim ***** válasza:
27%
Sok.
2022. máj. 6. 01:00
 13/14 anonim ***** válasza:
58%

De hogy sok. Akkor érdemes már elgondolkozni ha több kapcsolatod volt már korodnal kB.

De ez tök oké. Hajrá bele.

2022. máj. 9. 00:06
 14/14 Kilincs ***** válasza:
48%

Én 18 éves koromig nem is szexeltem, el voltam foglalva az érettségivel, és a továbbtanulással. 20 éves koromig 3 csajjal voltam együtt, ebből ketten csak laza kapcsolatot akartak, pár hétig tartottak. Aztán találkoztam az első párommal, akivel utána 2 évig voltam együtt.

Akkor sok, ha Te annak érzed. Hogy mások mit gondolnak, az egy dolog. De a Te döntésed, kivel és mit szeretnél kezdeni. Az én páromnak pl én vagyok a második párkapcsolata, és már 12 éve tart. Nekem több csajjal volt dolgom, de egyikünket sem zavarja,hogy így alakult.

Én tapasztalatot szereztem, és belevittem a kaocsolatunkba, párom pedig fantáziát, és vágyakat, amiket nem tapasztalhatott meg.

Csak érezd jól magad. És ne a statisztikára támaszkodj.

2022. máj. 9. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!