Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 évesen 4 barátnő sok?
Egyszerre? Úgy igen
Egymás után szerintem nem, gondolom nem túl hosszú kapcsolatok voltak
Nem sok. Fiatalon még nem kiforrott, hogy mit is keresel pontosan a másikban. Könnyen melléfog az ember. Ha tanulsz a hibákból, és a tapasztalataid fel tudod használni később, akkor csak nyertél vele.
6-ossal meg nem kell foglalkozni. 26 éves, szűz, még kapcsolata sem volt soha a stílusa miatt :)
15-6 éves kortól 20ig bezárva szerintem nem sok. Lehettek ezek fél, 1 éves kapcsolatok is.
Nekem volt egy 8 napos ismerkedésem, ugyanúgy felvállalom, mint a 4 éveset, mert komolyan gondoltuk. Csak a beszélgetések közben rájöttünk, hogy szépek vagyunk egymásnak, a humorunk is egyezik, van közös érdeklődés is, de a személyiségünk és igényeink bizonyos pontokban nem egyeznek. És teljesen rendben van ez is.
Te is gondolhattad komolyan mind a néggyel, csak valamiért nem jött össze. Rendben van ez így, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!