Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feladnátok a barátnő dolgot 26 évesen ti is?
Mindig is normálisan ismerkedtem a lányokkal de én az a rendes típus vagyok aki nem annyira vonzó. Külsőre átlagnál jobban nézekki szerintem.
Már lassan gyerekvállalással kéne foglalkozni, de még kapcsolatom sem volt.
Egyedül élek a lakásomban, szóval az anyagi feltételek meglennének.
Már nem hinném hogy lesz kapcsolatom, azt szokták mondani hogy 25 éves korig van esély, utána már nagyon nehéz..
ez entto b/romság már bocs.
Miért menekülsz az önsajnálatba?! senki nem fog bekopogni, és férjül venni :D
Jóhogynem már halni készülsz, mint a 80+os nagyszüleim...
Tessék elengedni ezt a depit, menjél pszichológushoz, költözz nagyvárosba, legyen baráti köröd, mozdulj ki, ismerkedj, randizgass, melóhelyen is nyiss, ne csak a jó csajokra, hanem bárkire aki úgy látod nyitott erre, mert ki tudja lehet ő mutat majd be életed szerelmének! Sosem tudhatod!
Van aki 40 évesen találja meg az igazit, és utána gyerek stb.
Ne görcsölj ennyire erre az egészre. Akkor fognak jönni a sikerek, ha laza vagy, és nem is számítasz rá.
Miert lenne nehéz 25 utan? A hazassagok 30%a is válással végződik. A sima kapcsolatoknak meg akkor képzeld hány %a... Szóval hülyeség. Nekem is 7 év után lett vége egy kapcsolatnak. Szóval 25 után lettünk szinglik mindketten.
A baj az sztem h kezdesz rágörcsölni. Pl ez a gyerekvállalásos dolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!