Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Feladnátok a barátnő dolgot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feladnátok a barátnő dolgot 26 évesen ti is?

Figyelt kérdés

Mindig is normálisan ismerkedtem a lányokkal de én az a rendes típus vagyok aki nem annyira vonzó. Külsőre átlagnál jobban nézekki szerintem.

Már lassan gyerekvállalással kéne foglalkozni, de még kapcsolatom sem volt.

Egyedül élek a lakásomban, szóval az anyagi feltételek meglennének.

Már nem hinném hogy lesz kapcsolatom, azt szokták mondani hogy 25 éves korig van esély, utána már nagyon nehéz..

2021. dec. 28. 11:31
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
96%
Nem adnám fel és neked se szabad 🙂
2021. dec. 28. 11:33
 2/20 anonim ***** válasza:
90%
Jaj persze azért vagy 10 éve lemaradva a csajozásról mert annyira rendes vagy.
2021. dec. 28. 11:39
 3/20 anonim ***** válasza:
94%

ez entto b/romság már bocs.

Miért menekülsz az önsajnálatba?! senki nem fog bekopogni, és férjül venni :D

Jóhogynem már halni készülsz, mint a 80+os nagyszüleim...

Tessék elengedni ezt a depit, menjél pszichológushoz, költözz nagyvárosba, legyen baráti köröd, mozdulj ki, ismerkedj, randizgass, melóhelyen is nyiss, ne csak a jó csajokra, hanem bárkire aki úgy látod nyitott erre, mert ki tudja lehet ő mutat majd be életed szerelmének! Sosem tudhatod!

Van aki 40 évesen találja meg az igazit, és utána gyerek stb.

Ne görcsölj ennyire erre az egészre. Akkor fognak jönni a sikerek, ha laza vagy, és nem is számítasz rá.

2021. dec. 28. 11:39
 4/20 anonim ***** válasza:
96%

Miert lenne nehéz 25 utan? A hazassagok 30%a is válással végződik. A sima kapcsolatoknak meg akkor képzeld hány %a... Szóval hülyeség. Nekem is 7 év után lett vége egy kapcsolatnak. Szóval 25 után lettünk szinglik mindketten.

A baj az sztem h kezdesz rágörcsölni. Pl ez a gyerekvállalásos dolog.

2021. dec. 28. 11:40
 5/20 anonim ***** válasza:
20%
Vagy erőt veszel magadon, megpróbálsz bunkóbb lenni és kevésbé emberszámba venni a nőket, vagy jobb, ha feladod.
2021. dec. 28. 12:09
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Talán be kéne látni, hogy valamit nagyon nem jól csinálsz, ha az elmúlt ~10 évben semmi se jött össze.
2021. dec. 28. 12:12
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Napi #kedvesrendessrác kérdés. Unalmas.
2021. dec. 28. 12:19
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
kamu, ne etessétek
2021. dec. 28. 12:19
 9/20 anonim ***** válasza:
93%
Ezek a "kedves rendes vagyok" magányos farkas kérdések már annyira unalmasak. Tudjátok miért nincs nőtök? Mert antiszociálisak vagytok mint a f*szom.
2021. dec. 28. 12:23
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg lenne vagyonod akkor rád tapadnának. Szóval ez kamu.
2021. dec. 28. 12:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!