Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Feladnátok a barátnő dolgot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feladnátok a barátnő dolgot 26 évesen ti is?

Figyelt kérdés

Mindig is normálisan ismerkedtem a lányokkal de én az a rendes típus vagyok aki nem annyira vonzó. Külsőre átlagnál jobban nézekki szerintem.

Már lassan gyerekvállalással kéne foglalkozni, de még kapcsolatom sem volt.

Egyedül élek a lakásomban, szóval az anyagi feltételek meglennének.

Már nem hinném hogy lesz kapcsolatom, azt szokták mondani hogy 25 éves korig van esély, utána már nagyon nehéz..

2021. dec. 28. 11:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Dehogy adnám fel. De nem értem, mi tart vissza, ne félj az asszonyoktól, nem harapnak, csk jó duma kell , érezzék hogy felettük vagy, azt bejössz nekik
2021. dec. 28. 12:40
 12/20 anonim ***** válasza:

Én a barátnőmet adnám fel 30 évesen!

Hagyd a fenébe, prostizz!!!

Utána próbálkozz, előtted az élet ember, menj prostihoz, próbálj ki mindent velük, próbálj csajozni utána, éld ki magad.

Hagyd ezt a barátnőt akarok dolgot még 30-32 éves korodig.

Én 4 éve vagyok pórázon és ugyz, de úgy szánom bánom, hogy leállapodtam. Ezerrel prostiznek, csajoznék, de nem tehetem mert párkapcsolatban élek.

Szex nulla. Havi 1 alkalom. Rosszabb mint egy büntetés.

Elfogok én is menni prostihoz, nem érdekel mi lesz belőle, elegem van.

2021. dec. 28. 13:00
 13/20 anonim ***** válasza:
Igen, ez nagyon fontos, abban a pillanatban amint azt érzik rajtad, hogy megtennél értük szinte bármit az a nő se fog férfinak tartani aki előtte minden reggel kiszívta volna a gcidet. Nem tudják ezt értékelni, tapasztalat.
2021. dec. 28. 13:00
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem lehet feladni amit el sem kezdtél. Le merem fogadni hogy, egy csajra sem mozdultál még rá...
2021. dec. 28. 13:07
 15/20 anonim ***** válasza:
#13 Egyébként igaz. Bunkónak kell lenni, azt szeretik. Viszont ne is told túl, ha nem akarsz mindig hisztit hallgatni.
2021. dec. 28. 13:09
 16/20 anonim ***** válasza:

"de én az a rendes típus vagyok" jaj, már megint egy nice guy XD Ezt nézd végig: https://www.youtube.com/watch?v=tvq9MjrpIjM

Fiatal vagy még, van időd rendbeszedni magadat, majd utána ismerkedni.

2021. dec. 28. 13:14
 17/20 anonim ***** válasza:

En mar 18 evesen feladtam

43 F

2021. dec. 28. 14:23
 18/20 anonim ***** válasza:
Fegyvert tartanak a fejedhez hogy vallalj gyereket?
2021. dec. 28. 14:28
 19/20 anonim ***** válasza:
Ha feladod akkor sose lesz csajod. Szóval nyafi helyett tessék szépen tovább csajozni. Az hogy "rendes srác vagyok, segítek a házinéninek kivinni a szemetet" még édeskevés ahhoz hogy vonzalmat ébressz a másik nemben. Menni, menni szépen előre folyamatosan, újból és újból próbálkozni (nem annál aki már 10x lepattintott) amíg nem talál az ember olyan csajt akinek szimpatikus.
2021. dec. 28. 14:34
 20/20 anonim ***** válasza:
Küldesz képet magadról? 26/N
2022. ápr. 6. 00:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!