Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus lányok is ilyenek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus lányok is ilyenek?

Figyelt kérdés

A legtöbb férfi (ha magamból indulok ki) szívesen kipróbálná nyelvtudását leszbikus nő lábai között.

Többség viszonzás nélkül is.

Szüzeknél ez talán halmozottabban igaz.

1) De vajon a leszbikus nők is ennyire szeretnek adni (nőnek)?

2) Hetero csajt is el akarnátok csábítani (vagy legalábbis megpróbálni őt szájjal kielégíteni)?

3) Számotokra ez büszkeség lenne?

2022. ápr. 29. 11:37
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
100%
Persze, mert csóri pasi feltett egy kérdést abban bízva, hogy majd jelentkeznek a jobbnál jobb leszbi nők, hogy versengjenek vele, ki tudja jobban kinyalni a "hetero" barátnőjét, ezzel egy szupi hármashoz juttatva őt. Mit is lehetne erre válaszolni? :D Így legalább volt forgalom...
2022. ápr. 30. 10:42
 52/58 Válaszoknélkül ***** válasza:
96%

#66: ahhoz nem volt idegrendszerem (és különösebben nem is érdekelt), hogy minden hsz-t végigolvassak, ennyire nem követtem a történéseket.

Sajnálni persze őt sem kell.

De ennyi, kicsit felpezsdült itt az élet, úgy látom.😃

2022. ápr. 30. 11:00
 53/58 anonim ***** válasza:
90%

1) De vajon a leszbikus nők is ennyire szeretnek adni (nőnek)?

Igen, ha neki jó, ő élvezi, akkor én is.

2) Hetero csajt is el akarnátok csábítani (vagy legalábbis megpróbálni őt szájjal kielégíteni)?

Ha van benne hajlam, ha ő kérne rá, egyértelmű beleegyezését adná, akkor mindenképpen.

3) Számotokra ez büszkeség lenne?

Persze, kiváltképp, ha élvezi, megtetszik neki, folytatja velem vagy mással a vágyai megélését, amiket tegyük fel én ébresztettem fel benned.

(Amúgy nem akartam válaszolni a kérdésre, de megsajnáltalak, kérdező, a 6 oldalnyi offért és Anasztázia csodás belépőjéért^^)

2022. máj. 1. 08:26
 54/58 anonim ***** válasza:
95%

1. Igen, számomra nagyon fontos, h adjak, ez az egyik legintimebb érintkezési forma, nagyon szeretem csinálni. Kapni annyira nem szeretem, illetve hát úgy fogalmaznék, h nem a kedvencem az étlapról.

2. Nem.

3. Nem.

2022. máj. 1. 16:03
 55/58 anonim ***** válasza:
96%

Sokkal inkább szeretek adni, mint kapni, de ez emberenként vátozik persze.

Volt már olyan, hogy bejött egy hetero lány, de nem tudtam, hogy mi a szexualitása, csak megtetszett. Miután megtudtam, hogy hetero, biztos nem próbálkoznék be.

Nem akarnék hetero lánnyal összejönni, hisz neki nem jönnek be a lányok, szóval nincs sok értelme, nem lenne büszkeség.

2022. máj. 1. 16:49
 56/58 anonim ***** válasza:
97%
Gyerekek, ahogy láttam a hozzászólások számát, biztosan tudtam, hogy ez a "hölgyike" benne van a dologban. +1 fő, akinek volt már szerencséje kommentben összetalálkozni vele. Ha valaki válaszol neki, az az ő hobbijának kedvez. Ne etessétek legközelebb, fél mondatból le lehet vágni, hogy már megint ő az.
2022. máj. 3. 01:05
 57/58 anonim ***** válasza:
0%
Legalább egy szajha nem vagyok, mint Te , utolsó! ;)
2022. máj. 3. 09:16
 58/58 anonim ***** válasza:
92%
hah visszatért ezaz TwT
2022. máj. 3. 12:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!