Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok is ilyenek?
A legtöbb férfi (ha magamból indulok ki) szívesen kipróbálná nyelvtudását leszbikus nő lábai között.
Többség viszonzás nélkül is.
Szüzeknél ez talán halmozottabban igaz.
1) De vajon a leszbikus nők is ennyire szeretnek adni (nőnek)?
2) Hetero csajt is el akarnátok csábítani (vagy legalábbis megpróbálni őt szájjal kielégíteni)?
3) Számotokra ez büszkeség lenne?
#66: ahhoz nem volt idegrendszerem (és különösebben nem is érdekelt), hogy minden hsz-t végigolvassak, ennyire nem követtem a történéseket.
Sajnálni persze őt sem kell.
De ennyi, kicsit felpezsdült itt az élet, úgy látom.😃
1) De vajon a leszbikus nők is ennyire szeretnek adni (nőnek)?
Igen, ha neki jó, ő élvezi, akkor én is.
2) Hetero csajt is el akarnátok csábítani (vagy legalábbis megpróbálni őt szájjal kielégíteni)?
Ha van benne hajlam, ha ő kérne rá, egyértelmű beleegyezését adná, akkor mindenképpen.
3) Számotokra ez büszkeség lenne?
Persze, kiváltképp, ha élvezi, megtetszik neki, folytatja velem vagy mással a vágyai megélését, amiket tegyük fel én ébresztettem fel benned.
(Amúgy nem akartam válaszolni a kérdésre, de megsajnáltalak, kérdező, a 6 oldalnyi offért és Anasztázia csodás belépőjéért^^)
1. Igen, számomra nagyon fontos, h adjak, ez az egyik legintimebb érintkezési forma, nagyon szeretem csinálni. Kapni annyira nem szeretem, illetve hát úgy fogalmaznék, h nem a kedvencem az étlapról.
2. Nem.
3. Nem.
Sokkal inkább szeretek adni, mint kapni, de ez emberenként vátozik persze.
Volt már olyan, hogy bejött egy hetero lány, de nem tudtam, hogy mi a szexualitása, csak megtetszett. Miután megtudtam, hogy hetero, biztos nem próbálkoznék be.
Nem akarnék hetero lánnyal összejönni, hisz neki nem jönnek be a lányok, szóval nincs sok értelme, nem lenne büszkeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!