Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus lányok is ilyenek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus lányok is ilyenek?

Figyelt kérdés

A legtöbb férfi (ha magamból indulok ki) szívesen kipróbálná nyelvtudását leszbikus nő lábai között.

Többség viszonzás nélkül is.

Szüzeknél ez talán halmozottabban igaz.

1) De vajon a leszbikus nők is ennyire szeretnek adni (nőnek)?

2) Hetero csajt is el akarnátok csábítani (vagy legalábbis megpróbálni őt szájjal kielégíteni)?

3) Számotokra ez büszkeség lenne?

2022. ápr. 29. 11:37
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
0%

14:43

Akkor jó, ha te szerencsés voltál, és tudtál olyat választani, akivel elégedett vagy!Nem mindenki olyan szerencsés, hogy kap egy hozzá hasonló kaliberű nőt, aki nem elöl deszka hátul léc, mint az egyik korábbi válaszoló!Már, ha ő az, akire gondolok... Remélem nem, mert elég szexmániás, nagyon nem szimpatikus.😏

2022. ápr. 29. 14:53
 12/58 anonim ***** válasza:
87%
Jól van, te biztos hihetetlenül gyönyörű vagy, és a személyiséged egyáltalán nem áll útjába annak, hogy találj valakit. Viszont szerintem offolj máshol most már, bár lehet, hogy emiatt többen jönnek a kérdéshez. :D
2022. ápr. 29. 14:54
 13/58 anonim ***** válasza:
88%
10-es ha így is van ahogy mondod (bár nem hinném), nekem akkor sem jön be ez a nagykepűség, kivancsi lennek arra is hogy mit értél el eddig az életben? Iskola ? Munka? Stb.
2022. ápr. 29. 14:55
 14/58 anonim ***** válasza:
0%

14:55

Kb bármibe fogadnék, hogy több pénzem van, mint neked, továbbá nem nagyon kell mit elérnem, van két saját lakásom!;)

2022. ápr. 29. 14:57
 15/58 anonim ***** válasza:
0%

"Bocs", hogy magabiztos vagyok!;)

Ja és legalább nem játszom meg magam, ahogy ti nők többsége szoktátok, én nem vagyok álszent!;)

Mellesleg többszáz pasi gondolom nem téved.És nem azért írtak, mert kiraktam a melleim, ahogy sok nő csinálja a facebookon/instagramon stb!;)

Előző voltam.

Na bye kislányok!;)

2022. ápr. 29. 14:59
 16/58 anonim ***** válasza:
74%
>>15 😂 Afrikaiamerikai vagy
2022. ápr. 29. 15:05
 17/58 anonim ***** válasza:
94%
14:55 -ös vagyok :D nem azért de igazábol ne csodalkozz akkor hogy kutyanak se kellesz, nem hogy igazi nőknek :D Ha annyira sok férfinak tetszel akkor tőlem az övék lehetsz :D
2022. ápr. 29. 15:08
 18/58 anonim válasza:
30%
fidesz2/3
2022. ápr. 29. 15:09
 19/58 anonim ***** válasza:
74%
>>15, egyébként ha ennyire népszerű vagy a pasik és a csajok körében, ajánlok neked egy ismerkedési oldalt ahol ismerkedhetsz. :) Fetoo.
2022. ápr. 29. 15:13
 20/58 anonim ***** válasza:
0%

Pasik pénzért jelentkeznek támogatói kapcsira, nyugi!

Amúgy nem akarok ismerkedni, nekem csak úgy nem kell senki.Vagy őrületes szerelmet akarok vagy inkább egyedül utazgatok!;)

Ja, és nem vagyok FIDESZ-es, de nem érdekel a politika, egyik kutya, másik eb.Na de léptem, nem érek rá veletek írogatni órákat veletek ellentétben!;)

2022. ápr. 29. 15:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!