Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok milyen az első sex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok milyen az első sex lánnyal?

Figyelt kérdés

Szóval értitek.honnan lehet tudni hogy mikor mit csináljak,hova nyúljak es hasonlók?

És ha nem élvezi?:(

Picit tanácstalan vagyok és igen,félek hogy esetleg nem élvezné vagy akár nem tetszenék neki.

2022. ápr. 13. 19:10
 1/4 anonim ***** válasza:
98%
Ez jönni fog magától ha egyszer tényleg beindulsz rá. Én a szüzességemet is egy szintén szűz lánnyal vesztettem el, nem stresszeltem rá és fantasztikus volt.
2022. ápr. 13. 19:43
 2/4 anonim ***** válasza:
76%
Vagy jo, vagy rossz. De engedd el magad, oda nyulj ahova szeretnél, ugy simogass ahogyan szeretnél, ugy csokolj, ..... ahogyan szeretnél. Ha elutasito reakcio jön azt vedd figyelembe! Hagyd, hogy a partnered is ugyanezt tegye és te is jelezd neki, hogy te hogyan fogadod? (Ha nem is az elsö alkalom, de néhányadik már fergetegesen jo lesz, vagy szakitotok mert nem vagytok egymáshoz valok.) De UGORJ A BOLDOGSÁGBA!!!!
2022. ápr. 13. 20:00
 3/4 anonim ***** válasza:
91%
Egy picit magadból is indulhatsz ki, hogy mi az amit te szeretsz aztán közben megbeszélitek, hogy kinek mi a jo és hogy szereti, csak lazulj el és engedd el magad és a legjobb érzés lesz a világon, közben gondolj arra, hogy milyen szerencsés vagy, hogy egy szép lánnyal lehetsz:)
2022. ápr. 14. 00:23
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Van szátok használnjátok és ne csak nyalakodásra,azaz mondjátok mit szerettek mi esik jól!

Amugy azt csináld amiről azt gondolod,hogy jó neki....vagy neked.

2022. ápr. 14. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!