Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok is ilyenek?
A legtöbb férfi (ha magamból indulok ki) szívesen kipróbálná nyelvtudását leszbikus nő lábai között.
Többség viszonzás nélkül is.
Szüzeknél ez talán halmozottabban igaz.
1) De vajon a leszbikus nők is ennyire szeretnek adni (nőnek)?
2) Hetero csajt is el akarnátok csábítani (vagy legalábbis megpróbálni őt szájjal kielégíteni)?
3) Számotokra ez büszkeség lenne?
1. Igen am szeretek adni nőknek.
2. Nem akarok elcsábítani heterokat, ahogy elottem valaszolo is leirta, tiszteletben tartom hogy hetero, meg igazából sok ertelme nem lenne.
3. Miert lenne büszkeség ? Az sem az ha valaki mar 50 embert levart, engem ez kifejezetten taszít is. Aki sok emberrel volt azzal nem is ismerkedem, pont ugyanannyira fogja komolyan gondolni mint az előttem lévő 50 et.
Azzal tudok azonosulni, hogy nagyon szeretek adni nőknek, úgy is ha nem kapok viszonzást.
De hogy elcsábítani egy heteró nőt?.. Én egy olyan szituációt tudok elképzelni, hogy valakiben már eleve meg van a hajlam és mondjuk úgy alakul, hogy éppen én hozom ki belőle és velem szeretné megélni. De akkor ő már inkább biszex.
Szóval, ha valaki velem akarná bontogatni a szárnyait és kölcsönös a vonzalom, akkor lehetséges, hogy belemennék. De hogy ez a tudat büszkeséggel töltsön el? Inkább akkor lennék büszke magamra, ha amit csinálok vele azt jól csinálom és élvezi.
"Van elég olyan, aki nem hetero."
Jó neked, hogy így látod, és kb beéred akárkivel a kis választékból!😆
N
A kis választékból nem nagyon lehet válogatni.Tapasztalat.
Én tényleg válogatok, nem is volt még senkim, pedig nem tini vagyok már.
Ez a leszbikusok közül kötelező választani olyan, mint, akikor az osztálytársaid közül kellett kötelezően havercsajt választani, pedig egyik sem kellett!😄😆
Inkább vagyok egyedül.Olyan nővel még nem találkoztam, akinek olyan szép volt az arca, mint nekem, és volt melle is, mint nekem.Inkább vagyok egyedül, mint olyannal, aki csak azért van nekem, hogy legyen!😉
"A kis választékból nem nagyon lehet válogatni.Tapasztalat." De, lehet. Tapasztalat. Mindenkinek más tapasztalatai vannak, ez is egyértelmű. Illetve nem mindenki választ párt a te szempontjaid szerint. A szépség relatív, az eddigi barátnőimnek meg volt mellük, ellentétben velem, bár nem tudom, ennek mennyi relevanciája van valójában, én nem ezért voltam velük.
Egyébként annyira off ez, bocsi érte.
14:25
Szerintem nem beszéltünk.Én többszáz levelet kapok pasiktól.Nincs min meglepődnöd, eddig akármelyik nő írt nekem gyakoriról mindnél szebb voltam.Ezt a pasik is látják, azért írnak nekem annyian pár arckép láttán, de neked jó ismerkedést!😉😉😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!