Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikusként pasival?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusként pasival?

Figyelt kérdés
Fura kérdés , de találkoztatok már olyannal aki leszbikusként igenis volt már pasival? Mennyire gyakori? Csak próbál megfelelni a normáknak?
2022. ápr. 25. 22:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
91%
Volt ilyen, szörnyű:( nem mertem bevallani senkinek ezért több mint 1 évig volt barátom, úgy voltam vele, hogy hátha, de szenvedés volt minden nap.
2022. ápr. 26. 07:55
 12/19 anonim ***** válasza:
91%

11: na végre egy értelmes válasz.

Az első pár hozzászóló nem értette a kérdés lényegét.

2022. ápr. 26. 09:21
 13/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat
2022. ápr. 26. 10:05
 14/19 anonim ***** válasza:
89%
Én megfordítanám, meleg pasibol sokkal több van aki házas es gyerekei vannak… közben meg nem biszex hanem saját bevallása szerint full meleg. En őszintén nem ertem hogy csinaljak. Női oldalról sem
2022. ápr. 26. 14:07
 15/19 EgyCseppaTengerből ***** válasza:
95%
Én is ismerek leszbikus nőt, aki azt mondta, hogy nem akar szégyent hozni a szüleire a leszbikusságával, ezért inkább legyen ő boldogtalan egy férfi mellett és legyen meg a szülők kívánsága és öröme.
2022. ápr. 26. 23:14
 16/19 anonim ***** válasza:
42%

Csodálkoztok hogy a leszbikusok nem bírják a pasikat. Én kb.5 éve voltam fent ezen az oldalon és mindennaposak voltak az ilyen kérdések, hogy leszbikusok ezt meg azt pasival, ezt meg azt nézhetné a pasi, öltözőben zaklatjuk-e a lányokat...És lám, évekkel később még mindig ugyanitt tartotok...

B.zd meg, képzdeljétek már ugyanazt amit ki akartok írni, hogy ti heteróként megtennétek-e melegekkel?

Ha te nem dugnál melegekkel akkor mi sem, észkombájnok.

2022. ápr. 27. 09:24
 17/19 anonim ***** válasza:
0%

09:24

Sosem voltak ilyen kérdések,, itt voltam régen is, 5 éve is.Vagy nem tudsz szöveget értelmezni vagy szimplán nincs életed, és direkt veszekedést akarsz generálni.Bár, ha tippelhetnék, akkor mindkettőre tippelnék!😉😆

2022. ápr. 27. 18:49
 18/19 anonim ***** válasza:
96%

Hagyjuk már, én heteróként is voltam már pasival úgy, hogy nem vonzott. Azt hittem, a személyiségére tekintettel majd később kialalul valami vonzalom, de nem ez történt.

Szóval miért ne történhetne ilyen egy leszbikus lánnyal is? Lehet, azt hiszi, ha kipróbalja, majd megszereti. Ha a belsőjébe szeret bele, akkor majd a szex is menni fog, csak aztán ráebred, hogy a belső semmit nem ér ha nincs meg a vonzalom.

2022. ápr. 28. 14:17
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is voltam úgy, hogy a szüleim ne utáljanak meg/tagadjanak ki stb., inkább összejövök pasival, de sosem jutott el odáig, egyszerűen nem ment.
2022. máj. 1. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!