Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányos leszbikusként milyen megkülönböztető jeleket (ékszer stb.) hordhatnék, ami sejtetné a lányokhoz való vonzódásom?
Nehéz olyat, ami csak a megfelelő embereknek egyértelmű. Ha csak "sejteted", azzal kb annyira mennél, mint a sok más kérdező itt, aki a gyk-s olvasóktól várja, hogy eldöntsék xy vajon meleg-e, mert ilyen és ilyen dolgokat vett észre rajta.
Ha szeretnéd, hogy megszólítsanak, az 1-esnek jók az ötletei. Ha ennél kevésbé konkrétat keresel, azzal meg nem fogsz menni semmire.
pl csinálhatsz olyan karkötőt ami a leszbikus zászló színeiből áll, esetlege egy fém szívecskét ráfűzve
sejtet, de nem sokat
Haat nem tudom mit tehetnel..
Egy baratnomrol akit reg ismerek egyszercsak lattam rajta egy szivarvanyos karkotot. O full hetero, most is pasival van kapcsolatban es gyereket terveznek.
Akkor hugom meg tavaly a New yorkerbe szivarvanyos strand taskat nezett. Mit mondott ra? De jo nyari szines,vidam. O is full hetero.
Egy masik ismerosomnek a huvelykujjan mindketton van gyűrű. Azt hittem leszbikus, de o sem, full hetero.
Valaki szimplan nem tudja szerintem minek mi a jelentese csak tetszik neki es hordja vagy epp vesz szivarvanyos cuccokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!