Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, egy-egy gyengébb pillanatotokban zavarna az, ha a párotoknak a tietektől merőben eltérő állása lenne?
Figyelt kérdés
Az állás az állás, legyen az akármilyen de ha a kettőtöké között nincs átjárás (= nem lesz a kedvenc közös beszédtémátok) / nem feltétlen tudjátok kielégíteni egymás intellektuális éhségét stb. az hosszútávon jelenthet gondot?2022. ápr. 6. 19:58
2/6 anonim válasza:
Nem csak a munkáról lehet beszélgetni (intellektuálisan).
3/6 anonim válasza:
Egyetértek az előző válaszolóval. Nem kell ahhoz egyezni a foglalkozásotoknak, hogy intellektuálisan is egy hullámhosszon legyetek. Viszont szerintem az, hogy intellektuálisan tudjatok valamit nyújtani a másiknak az fontos hosszútávon.
4/6 anonim válasza:
Merőben más állasunk van,de erősebb pillanatainkban sem zavar.
És a munkánk nagyjából 1percig volt beszédtéma az első randin. Arra már nem emlékszem mennyire volt intelektuális.
De ha az egyikünk síkhülye mig a másik sokdiplomás doktor akkor abbol lehetnek gondok.
6/6 anonim válasza:
Engem nem zavar hogy mi az állása, csak legyen valami :D meg amugy jobban örülök ha olyan hogy hétfőtől péntekig dolgozik csak mert én is igy dolgozom es akkor könnyebben tudunk találkozni de ez sem kritérium. Az intelligencia nem attól függ hogy ki mit tanult vagy mit végzett, nagyon sok unintelligens ember is van aki diplomas. Én mérnök vagyok de nem szoktam mindenkit a mérnökös résszel fárasztani. Mesélek munkatarsaimrol vagy nem tudom. Meg nem csak a munkáról szól az élet. Én viszonylag keveset beszelek rola csomó más érdekes és izgalmas dolog akad amirol lehet beszélni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!