Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mennyi esélye van, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esélye van, hogy mégsem vagyok leszbikus?

Figyelt kérdés

Egy éve jöttem rá arra, hogy nekem a lányok tetszenek. Előtte mivel nem érdekelt semelyik nem, elvoltam a saját világomban, megvontam azzal a vállamat, hogy okés, majd lesz egy pasim.

De ehelyett a nőkre figyeltem fel, estem bele, ők vonzanak. A férfiak semennyire sem, undorodok tőlük, nem tudom elképzelni, hogy velük éljek, vagy, hogy úgy érjenek hozzám.

Mikortól lehet 100%-osan kimondani, hogy igen, leszbikus vagyok?

2022. márc. 21. 19:30
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%
Én testileg, lelkileg, érzelmileg mindenhogyan undorodom a pasiktól.Ez a normális.Csak sok nőt a fajfenntartási állatias ösztöne nem hagy tisztán látni.Meg reálisan.Hogy ocsmány mind kívül-belül.De egy szép nő vonzó testtel...hmm...😋😛
2022. márc. 22. 19:46
 12/23 anonim ***** válasza:
39%

"undorodom a pasiktól.Ez a normális."

Miért lenne normális?

Egyáltalán tudod, mit jelent a normális szó? Az a szótöve, hogy norma. Az tudod, hogy mi?

2022. márc. 22. 19:48
 13/23 anonim ***** válasza:
86%

11-esnek vannak problémái, nem kicsit..

Leszbikusként én is úgy érzek, ahogy te kérdező. Szexuálisan, testileg engem is ráz a hideg. De barátilag tök jól elvagyok velük.

2022. márc. 22. 19:52
 14/23 A kérdező kommentje:
13, Barátilag én is elvagyok velük.
2022. márc. 22. 19:54
 15/23 anonim ***** válasza:
0%

Hagyjál a 19:48-as a heteronormatív társadalmi szövegeddel, unalmas.Na meg gyomorforgató.Élvezd a pasikákat a normális nők helyett is.Habár fogadok te is az vagy te kis csufi.

Amúgy, akik azt mondják barátilag tök jól elvannak velük nem ismerik őket eléggé.Velem a külsőm miatt sok pasi haverkodott már.Mind titkon szexelni akar, azért haverkodik, mert reménykednek mégis biszex vagyok.Ahogy nálatok is ez van.De aztán kibújik a szög a zsákból, és megmutatják a belső undorító énjüket a külső ocsmány énjük után. ((:

2022. márc. 22. 20:05
 16/23 anonim ***** válasza:
96%
15-ös, sajnálom, hogy ez az élményed, de légyszi ne akard helyettem megmondani mi az én élményem! Én személyszerint kijövök velük és ennyi.
2022. márc. 22. 20:14
 17/23 anonim ***** válasza:
96%

Jézusom

Ez a nő már megint itt van🤦‍♀️

Ne törődjetek a 15#-el

Troll

2022. márc. 22. 21:20
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
21:20-nál nincs nagyobb "troll" a 4 kamuprofiljával.Vagyis nekem ennyiről írt annak idején, de lehet van neki több is.😆😆 Ja, és a legjobb volt, amikor magának válaszolgatott a kérdésem alatt két profillal.Gondolom most is hasonló a helyzet.Szegényke nem százas.😄😄😄😄
2022. márc. 22. 23:42
 19/23 anonim ***** válasza:
95%

Én aztán nem irtam neked te szerencsétlen xd

Milyen 4.profil??

Honnan a fenéből veszed te amúgy ezeket a "csufi" "csóró" "4.profil" akármi jelzőket amikor egy anonim oldalon beszelgetsz arctalan emberekkel??

És én vagyok a troll

Te se tudod merre vagy arccal xD

2022. márc. 23. 08:48
 20/23 anonim ***** válasza:
95%
Fogadd meg a saját tanácsod és ne törődj vele.
2022. márc. 23. 09:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!