Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mennyi esélye van, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esélye van, hogy mégsem vagyok leszbikus?

Figyelt kérdés

Egy éve jöttem rá arra, hogy nekem a lányok tetszenek. Előtte mivel nem érdekelt semelyik nem, elvoltam a saját világomban, megvontam azzal a vállamat, hogy okés, majd lesz egy pasim.

De ehelyett a nőkre figyeltem fel, estem bele, ők vonzanak. A férfiak semennyire sem, undorodok tőlük, nem tudom elképzelni, hogy velük éljek, vagy, hogy úgy érjenek hozzám.

Mikortól lehet 100%-osan kimondani, hogy igen, leszbikus vagyok?

2022. márc. 21. 19:30
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
40%

Fontos hogy ez nem olyan hogy transz. De igazából fedezd fel az érzéseid ha pasikkal nem akarsz csak csajokkal akkor nem gond, összejössz csajokkal. Nem kell túlizgulni a dolgot :) nem vagy vele egyedül és ezel nincs semmi gond a világon. Akik útálkoznak ez miatt azt tojd le. Bár magyarban ó atosan mert itt sajnos minden lmbtq tag meg van vetve :(

27/mtf leszbi

2022. márc. 21. 19:38
 2/23 anonim ***** válasza:
83%
Jöjj össze egy csajjal, járjatok és ha ebben a kapcsolatban örömöd leled, akkor kijelenthető hogy leszbikus vagy.
2022. márc. 21. 19:40
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesen kérdezed?
2022. márc. 21. 20:35
 4/23 A kérdező kommentje:
18.
2022. márc. 21. 20:37
 5/23 anonim ***** válasza:
48%

"A férfiak ... undorodok tőlük... Mikortól lehet 100%-osan kimondani, hogy igen, leszbikus vagyok?"

Azt mindenesetre várd meg, hogy ne undorodj a férfiaktól, mert akármelyik pályán játszol, az nem normális, hogy undorodj tőlük.

Próbálj meg rájönni pszichológus segítségével, hogy honnan eredhet ez az undor, hogy tisztán láthass.

2022. márc. 21. 20:45
 6/23 anonim ***** válasza:
58%
Asszem' igen nagy valószínűséggel leszbikus vagy. Elég mélyen kondicionálódtak benned a dolgok. Ettől még utálnod, undorodnod nem kell a férfiaktól - ezt más dolgok okozzák a tudat alattidban.
2022. márc. 21. 22:15
 7/23 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem leszbikus vagy, a férfiaktól való undor meg természetes nyugi.Ezt csak pasik írják, hogy nem.Én is undorodom tőlük minden értelemben.Jó lenne, ha csak nők lennének. :D
2022. márc. 22. 11:03
 8/23 anonim ***** válasza:
58%

"a férfiaktól való undor meg természetes nyugi.Ezt csak pasik írják, hogy nem"

Nem. Nőként írtam.

Bárki bármelyik nemtől (úgy, ahogy van, a nem összes példányától) undorodik, pszichológusra szorul. Egészséges embereknek mindkét nemmel vannak kapcsolataik, ami nem volna lehetséges, ha bármelyiktől undorodnának.

2022. márc. 22. 14:42
 9/23 anonim ***** válasza:
94%
Kérdező, undor alatt mit értesz? Csak, hogy tisztázva legyen, mert lehet egyesek mást értenek alatta.
2022. márc. 22. 19:42
 10/23 A kérdező kommentje:

Azt, hogy ha félmeztelen lenne a férfi én a mellkasán se tudnék végigsimítani, úgy, hogy ne rázna ki a hideg.

Vagy ha elképzelem, hogy megkell csókolnom.

Sehogyan sem tudom elképzelni, hogy hozzájuk érjek :(.

2022. márc. 22. 19:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!