Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lehet, hogy leszbi vagyok?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy leszbi vagyok? Vagy miért vannak ilyen gondolataim, álmom?

Figyelt kérdés

Amióta sok ember közt dolgozok, azt vettem észre, hogy jobban akarok a nőknek megfelelni, mint a férfiaknak, jobban a nőket figyelem, akaratlanul. Már az első héten volt egy olyan álmom az egyikkel, hogy van egy mező és egy fa, ott állunk alatta, megfogja a nyakam/vállam, a hajam simogatta el a szemem elől, én kerülöm a szemkontaktust(mint általában mindenkivel mindig) és a nap is zavar, erősen tűz, ő próbálja a tekintetem elkapni, közben mondogatta nekem, higgy nekem, el kell fogadnod, ez nem bűn, jó lesz, meglátod és aztán egyszer sikerül összenéznünk, akkor megfogja az arcom, hogy megtartsa a tekintetem, aztán megcsókol, majd rám néz és én is csak nézem, majd újra megcsókol hosszabban, közben a hátamat végig simítja és magához húz még közelebb én csak a derekára teszem a kezem épphogy, nagyon gyengén és akkor felriadok értetlenül...

Most van egy lány, aki érdekel. Nem tudom miért, csak feltűnt nekem a tömegben és érdekel. Kicsit azt látom olyan, mint én, csak sokkal erősebbnek tűnik. Beszéltünk egy kétszer munka miatt, van benne valami, mert azóta, ha meglátom messziről és tudom, hogy arra felé kell mennem, nagyon erősen kezd verni a szívem. Ezt még akkor érzem, ha a főnökömet látom meg valahol, főleg, ha közelít vagy arra felé kell mennem. Nála is érzek ilyen megfelelési kényszert.

Meg félre értek dolgokat, pedig tuti nem az, de én másképp értelmezem, miközben tudom, hogy nem úgy van.

Az előző munkahelyemen azzal voltam hasonlóképp, aki betanított engem.

Arra gondoltam, talán csak mert eléggé elveszett vagyok, próbálok valami példaképet keresni, kötődöm bizonyos emberekhez, de megfordult az is a fejemben, hogy talán leszbi lehetek vagy biszex, mert amúgy vannak férfiak, akikre azt mondanám jól néznek ki. De nem nagyon tudom elképzelni velük az intimitást, vagyis el tudom, de eléggé taszít.

Volt egy barátom, ha nevezhetjük annak, mert nagyon egy hangon voltunk, elhülyültünk, de ha közeledni akart, automatikusan hátráltam. Egyszer azért "kierőszakolt" egy kisebb csókot, de nem igazán érintett meg. Volt még egy fiú jóval később, vele is ugyanígy voltam, de ő már taszított is, amikor megcsókolt. Mindkét sráccal nagyon jó barátok voltunk, nagyon bírtam őket, jó emberek és jól is néznek ki, de az intimitás velük taszít, de az ölelést imádom, ha tényleg igazi ölelés,mert érzem, ahogy keresztül halad át a szeretet, amiből mindig hiányom van.

Amíg nem kezdődtek fura gondolataim lányokkal, az jutott eszembe, talán aszex vagyok és az volt a tervem, hogy tanyára költözök az állatkáimmal és lesz még több állatkám és egyedül élem le az életem.

Plusz az a gondolat, hogy ha elképzelem valamelyik számomra helyes sráccal, hogy megcsókol az utcán emberek előtt, valamiért szégyen érzésem lesz, meg nem is izgat egyáltalán. De ugyanez azzal a lánnyal nagyon is vonz.

Vannak viszont férfi sorozatszereplők, akik azt mondanám vonzanak, de nem tudom, élőben ez hogy nézne ki.

Nagyon össze vagyok zavarodva, félek attól, hogy ha tényleg érzek valamit lányok iránt, el fognak ítélni sokan, nagyon sokan, azok is, akik eddig észre sem vették a létezésem, plusz hogyan kéne ismerkedni, főleg ezzel a lánnyal a munkahelyen, ha kiderül és ő nem az vagy nem érdeklem, akkor mi van? Meg az egész. Zavaros és nem értem.

Akinek van már tapasztalata, segítene picit, légyszi? Hogy jöttetek rá és hogy alakultak a kezdeti nehézségek?

Köszönöm, ha végolvastad és még inkább, ha segíteni is próbálsz ❤️

2022. márc. 5. 00:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia, hulla vagyok szóval a saját storymat most éjjel már nem írnám le, de ezek alapján amit leírtál minimum biszex vagy.

Semmiképp se félj ettől, vagy aggódj mások véleménye miatt, próbáld meg elfogadni és sokkal kiegyensúlyozottabbnak fogod érezni magad 😊. A legkönnyebben úgy tudsz ismerkedni hogy beszélgettek egyre többet, esetleg ebéd, kávés stb. Aztán ha már vagytok olyan kapcsolatba akkor kérdezz a fiúkról, ha leszbikus úgyis azonnal venni fogja a lapot 😉

2022. márc. 5. 00:50
 2/12 A kérdező kommentje:

Szia. Köszi. Hát az van, hogy egyáltalán nem merek ismerkedni, fiúkkal sem szoktam soha én kezdeményezni vagy ilyesmi. Ha úgy valaki odajön, elsőre még akkor is távolságtartó vagyok, később nyílok meg. Ezt sokan értelmezhetik úgy, hogy nem érdeklem őket, pedig csak időre volna szükségem, mindenhez.

Egyedül az állatkáim társaságában vagyok igazán önmagam. Imádom őket, el sem tudom mondani, hogy mennyire sokat jelentenek, ők hozták vissza, mikor már lemondtam mindenről.

Az emberekkel szemben nagyon bizalmatlan vagyok.

Szóval ha eddig nem volt sok esélyem, akkor most kb semennyi sincs ...

2022. márc. 5. 08:44
 3/12 A kérdező kommentje:

Igazából azt sem tudom, szeretnék-e egyáltalán párkapcsolatot, csak annyit, hogy érdekel ez a lány. Meg sokat figyelem őket, de ez mást is jelenthet, lehet, csak olyan szeretnék lenni, mint ők.

Sosem tudtam beilleszkedni, talán azért a lányokat figyelem, hogy tanuljak tőlük, hogyan tudnék normálisan a társadalom részese lenni.

2022. márc. 5. 08:53
 4/12 A kérdező kommentje:

Nagyon összezavarodtam.

Tényleg egyáltalán nem vagyok tisztában a saját érzéseimmel.

De egy nap alatt folyamatosan csak az a lány jár az eszembe és ha arra gondolok, hogy megcsókol, a szívemben egy fura nyomást érzek, mintha egy pillanatra megállna dobogni.

Ez akkor egyértelműen csak azt jelentheti, hogy érdekelnek a lányok (is)?

Vagy jelenthet valami mást is, valami mentális vagy lelki betegséget esetleg?

Mi okozhatja ezt nálam?

2022. márc. 6. 21:21
 5/12 anonim ***** válasza:
Ezt csak úgy tudod meg ha kipróbálod. Bár lehet a legjobb az lenne ha beszélgetnél egy pszichologussal erről, mert itt szerintem mélyebben gyökerező probléma is van a háttérben.
2022. márc. 6. 21:26
 6/12 anonim ***** válasza:
Szerezd meg a lányt. 😁✌️ Lehet orvosolná több problémád is🤗
2022. márc. 21. 15:40
 7/12 A kérdező kommentje:

Azt hiszem téves riasztás volt az a lány.

Nem voltam egy hónapot melóba és mikor visszajöttem mintha észre sem vett volna. Csak akkor köszönt, amikor már harmadszorra köszöntem neki.

Nem értem. Ezelőtt pedig láttam valamit. Szerintem félre értettem, ahogy eredetileg is gondoltam.

Áh, nem megy ez nekem, hagyom.

2022. ápr. 2. 16:07
 8/12 A kérdező kommentje:
Maradok a jószágoknál. Őket értem.
2022. ápr. 2. 17:13
 9/12 anonim ***** válasza:

Ha tényleg furdalja az oldalad, nem árt más vizekre vinni a dolgot. Egy társkeresős regisztráció volna a legkézenfekvőbb ahol igazoltan leszbikus/bi a másik fél is. Belátható időn belül fizikai kapcsolat kerekedhet belőle, "puding próbája az evés" alapon ott pedig már azért kiderül, kíváncsiság hajtott vagy valódi vágyat érzel nők iránt.

A munkatársadba szerintem nem érdemes alaptalanul beleképzelned semmit. Szociális helyzetben viselkedhet félreérthetően vagy indokolatlanul akárki, aztán még fel se lehet róni neki.

2022. ápr. 3. 00:21
 10/12 A kérdező kommentje:
Oké
2022. ápr. 4. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!