Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek. Mi a véleményetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek. Mi a véleményetek ennek a meleg embernek a gondolatairól?

Figyelt kérdés

"A biszexuális az iszonyú szó, Olyan mintha tévelygő lennék. Kicsit ezzel is meg azzal is. Abszolút pejoratív. Én b*zi vagyok, nem biszexuális. Az utcán a férfiakat nézem meg." (Gerencsér Tamás)

Forrás: [link]

Ő nem sértődik meg a "B" betűs szón.

Mit gondoltok. Provokatív? Vagy igaza van?

2022. febr. 11. 03:26
 1/7 anonim ***** válasza:
88%

"jobb a pogány mint az eretnek"

Most mondja valaki, hogy a melegek nem kirekesztőek! Szeretném, ha a melegek végre elfogadnának minket, biszexuálisokat! Azért nah... Legyen már több tolerancia!

$$

2022. febr. 11. 04:11
 2/7 anonim ***** válasza:
92%
Egy intoleráns f***, röviden ennyi.
2022. febr. 11. 08:10
 3/7 anonim ***** válasza:
87%
Wow, ez a csávó rendezte az ominózus Holnap Történt című délutáni általános iskolás előadást, amiért még milliókat is kapott? Nem semmi. Ez alapján nem tudom miért kéne érdekeljen mit mond ez az ember.
2022. febr. 11. 09:43
 4/7 anonim ***** válasza:
85%
Te jó ég, emlékszem erre a jó madárra, nem tudom mi értelme volt egy 16 éves cikket iderakni, főleg egy ekkora idióta gyereket..
2022. febr. 11. 10:26
 5/7 anonim ***** válasza:
89%
Keveri a fogalmakat, alapvető fogalmak jelentésével sincs tisztában. Az egész cikk egy nagy katyvasz. Ráadásul tényleg nagyon régi történet. Mellesleg a "biszexuális" szó egyáltalán nem pejoratív. Semmi pejoratív jelentés nincs benne. Ez is csak azt mutatja, hogy katyvasz van/volt az agyában. A B-betűs szó (uzi) használatáról pedig megoszlanak a vélemények. Többször volt már téma itt is, ezen az oldalon. Van akit sért, másokat meg nem. Van aki saját magára is használja, vagy haverok közt, poénból is mondják egymásra, másoknak meg rosszul esik. Van akinek meg helyzetfüggő, szituációfüggő, attól függ, hogy ki mondja és milyen szándékkal. Én is ez utóbbiba tartozom. "Mit gondoltok. Provokatív? Vagy igaza van?" Nem tartom provokatívnak. És a fent idézett részben nincs is igaza, legalábbis a szóhasználattal kapcsolatban és a pejoratív jelentését illetően. De ez már annyira régi történet, hogy már senki sem emlékszik rá. Sem erre a Gerencsér Tamásra. Volt 5 perc médiahullám, amit kihasznált, meglovagolt 5 perc figyelemért cserébe, de a sztori lecsengett és semmilyen hatással nincs már az emberek életére. Semmiben nem befolyásolja az életünket, hogy egy noname ember mit gondolt vagy mit mondott tízen-akárhány évvel ezelőtt. Jelentéktelen dolog. Említésre sem érdemes.
2022. febr. 11. 11:46
 6/7 anonim ***** válasza:
88%

Ez ki ez?

Ennyi a véleményem róla és a gondolatairól.

2022. febr. 11. 12:15
 7/7 anonim ***** válasza:
89%

ezzel azokat degradálja akik tényleg biszexuálisok

én nem vagyok tévelygő

tetszenek a lányok és a fiúk is

ugyanakkor érdekes mert rgy fiúnak nem nézem meg a seggét, csak a lányokét

2022. febr. 11. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!