Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek mit csináljak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak, hogy egy kicsit visszább vegyen?

Figyelt kérdés

A baratnőmmel közösen lakok egy albérletben és nagyon szeretjük egymást. Vannak közös fétiseink amiket együtt élünk meg.

Viszont úgy látom, hogy rajta túlságosan eluralkodott a fétis.Olyanokat szokott csinálni velem,hogy mikor eszek vagy alszok akkor a fejemre ráhúz egy nejlon zacskót és elkezd fojtogatni. Gondolhatjátok, hogy megijjedek mikor alszok vagy eszek. Mivel sok fétisünk van ezért beszereztünk jó pár dolgot. Pl: latex catsuit, latex maszkok, latex gázmaszkok, latex búslakodó, latex ágy, fényes lakk kapucnis kabátok, hálózsák, condom latex maszk, baba maszk, lómaszk, kutya maszk. Imádom a barátnőmet és nem szeretném ott hagyni. Viszont már olykor félek tőle. Sokszor úgy szoktam aludni, hogy rám ad egy latex catsuitot, latex maszkot és arra egy latex gázmaszkot majd a latex búslakodóba tesz és végül egy hálózsákba. Majd fel tesz az ágyra és mellém bújik. Aztán mikor elalszunk akkor ő felkell és csak úgy befogja a gázmaszk szűrőjét, hogy ne jussak levegőhöz és arra kelek hogy fuldoklok. Ő meg csak nevet és mosolyog. Minden alvásnál rettegek mert valamikor zacskót húz a fejemre mikor alszok. Egyáltalán nem pszichopata mert ha szomorú vagyok akkor átölel, megvígasztal és fontos vagyok számára.

Azért írtam le, hogy ti mit csinálnátok a helyemben?

Lehetőleg lányok írjanak mert ők jobban át tudják érezni. De Persze fiúk véleményét is meg hallgatom.

2022. márc. 3. 17:18
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
83%

Esetleg tudnál mást is írni, mert ez a szöveg kezd unalmas lenni?!

Ami lent van, az valóban kicsi, ugyanis nem farkam van, de ez ebben a beszélgetésben szerintem igazán lényegtelen. :)

Nem azért nem reagálok a hülyeségeidre, mert be kellett látnom, hogy igazad van, hanem nem akartam mit kezdeni azzal, hogy azt nem veszed észre, hogy olyan embert hülyéztél le, aki rád semmit nem mondott, nem magamra értettem, én írtam, hogy ostoba vagy, igen, ezt mindenki látja. De ezek szerint várod, hogy beszóljak, hogy tovább tudd éltetni ezt a hihetetlen magasröptű párbeszédet. Gondolom ezt is élvezed a nőddel. Min változtatna, ha névvel írnánk le, hogy pszichopata? Akkor is hisztiznél, hogy nem az. Akkor nem mindegy? Akármennyire is izgat téged annak a gondolata, hogy engem bárhol is vernek, el kell keserítselek...

Te viszont amúgy aranyos vagy, hogy sorra osztogatsz mindenkit, de persze én engedem ki a gőzt itt, te semmiképp. :) A kínzást meg úgyis élvezed, szóval örülök, hogy gyönyört okozhatok, igazán megtisztelő, hogy én lehetek az egyik.

Ha neked mákszemnyi aggyal sikerül élni eme csodás életet, nekem a tojás méretűvel miért ne sikerülne? :)

2022. márc. 6. 05:20
 22/29 anonim ***** válasza:
87%
De amúgy a kérdező is olyan érthetetlen mint a párja. Végig olvasva a hozzászolásokat, leírták nem eggyen hogy ha fontos lenne neki, visszább venne. De csak csüri - csavarja. Zsák a foltját...
2022. márc. 6. 07:47
 23/29 anonim ***** válasza:
78%
Én néha megcsinálnám vele ugyanezt, vagy kicsit itt-ott megvágnám alvás közben majd mosolyognék.
2022. márc. 6. 08:46
 24/29 anonim ***** válasza:
86%

Mi is BDSM kapcsolatban élünk a párommal, de sosem kezd el random fojtogatni álmomban, pedig egy igen nagy fétise. Az addig oké, hogy valakinek van egy fétise, és van egy partnere, akivel ezt ki tudja élni, de elsősorban te a társa vagy, nem pedig a fétistárgya. És hogyha ezt ő nem képes felfogni, akkor ne haragudj, hogy ezt mondom, de nem szeret téged. Plusz, attól még, hogy valakinek van egy fétise az nem jelenti azt, hogy mindig van kedve az adott dologhoz. Nekem sincs mindig kedvem a BDSM játékokhoz vagy a szexhez, és bizony ha a párom ennek ellenére is elkezdené csinálni, az bizony megerőszakolásnak, erőszaknak számítana. Nem normális amit a barátnőd művel, akaratod ellenére csinálja a dolgokat, és használ téged a saját szórakozására, magasról lekaksizva azt, hogy te hangulatban vagy-e hozzá vagy sem. Én azt javaslom mondd el neki, hogy ezen vagy változtat, vagy te mész jobbra, ő meg balra, mert ennek hosszútávon nem lesz jó vége, pláne ha levegő megvonás és egyéb veszélyes fétisekről van szó, amik maradandó fizikai és lelki károsodást is tudnak okozni. (Volt nem egy ilyen eset, amiről hallottam, és sajnos még videót is láttam, hogy vákumágyba csomagoltak valakit, hasonló fétissel rendelkeztek mint a kedves barátnőd, és amikor az áldozatnak elszívták a levegőjét hagyták, hogy ájulásig maradjon odabent oxigén nélkül, és nem érdekelte őket, hogy a nő már sikoltozik, sír, és könyörög, hogy mostmár tényleg engedjék vissza az oxigént, mert meg fog halni. Gondolom nem akarsz így járni.) A BDSM és fétisjátékok egyszerűen nem így működnek, nem lehet így űzni őket. Az első a biztonság, a kommunikáció, és hogy vigyázzatok egymásra. Amit az ilyen emberek csinálnak, mint a barátnőd és a vákumágyas sztori tagjai, az beteg, és egyáltalán nem szakszerű.

N

2022. márc. 6. 11:12
 25/29 anonim ***** válasza:
82%
24 Azért hetero kapcsolatokban is vannak ilyen "nyomvadékok" ahogy te nevezed embertársaidat, nem kevesek. Azért a kékfényben ne folytatodjon már a sztori...
2022. márc. 6. 12:09
 26/29 A kérdező kommentje:

25-s: Te vagy a 2. értelmes válaszoló aki a kédésemre válaszolt és nem egyből oltogatott engem és a barátnőmet,ezért mégegyszer is köszönöm neked!

Másrészt pedig válaszolva arra amit leírtál,hiszen ha már voltál olyan kedves és leírtad nekem, akkor már illik is válaszolni rá.

A barátnőmet illetően valóban igazad van,hogy nem "normális" és mindenki mondja,hogy hagyjam ott stb. de úgy érzem megtaláltam az igazit az ő személyében. Hiszen sok közös érdeklődési köreink vannak stb és minden tökéletes vele csak annyi zavar,hogy sokszor túlzásba viszi a dolgokat. Amit ugye le is írtam. De az biztos,hogy sosem ölne meg vagy okozna lelki sérülést nekem! Mindenkit lehet szeretni bármilyen hibája is legyen csak tudni kell a határt. Mióta a kérdést kiírtam azóta már nem csinálja minden nap velem(igaz még csak 4 nap telt el) és remélem ez így is marad hosszabb távon is.(úgy néz ki,hogy kezdem puhítani :D)

Esetleg azt a videót eltudnád nekem küldeni? Sosem láttam még ilyet és kíváncsi vagyok,hogy milyen. Gondolkoztunk vákum ágy beszerzésén és előtte szeretném látni azt a videót,hogy meddig fajulhat el a dolog,hogy fel tudjak rá készülni és áttudjuk beszélni közösen.

Mégegyszer köszönöm a kommentedet és a segítségnyújtást,hogy miben változtassak.

2022. márc. 7. 02:09
 27/29 anonim ***** válasza:
87%

Nem azt írtam, hogy én nem hülyézlek le. De, én lehülyéztelek. Én azt írtam, hogy te kezdtél el olyan embert lehülyézni, aki nem írt rád ilyet. Csak már törölték a hozzászólásod. Az értetlenkedésed is mutatja, hogy milyen buta vagy.

Neked valami aggyal kapcsolatos fétised is van amúgy? Vagy a megfelelési kényszered verte azt beléd, hogy mindenkinek az intellektusát és eszét "piszkáld"? Én a helyedben eltitkolnám a diplomát, nem jó reklám, hogy ma már bárki megszerezheti.

Ugye érzed a szánalom szagát, amit másokban ébresztesz azzal is, hogy itt írogatsz a boldog életről, miközben téged fojtogat és fenyeget életed nagy szerelme, mert nem tudod elfogadni, hogy a szexuális fétist csak szex közben élik ki a normális emberek vagy közös megállapodás szerint?! Én is kívánok neked olyan boldog életet, amiben nem érzed szükségét, hogy kérdéseket tegyél fel ezen az oldalon. Jelenleg te is kommenteket olvasgatsz és válaszolsz is rájuk, ezek szerint akkor te is magányos vagy? Vagy te minden alól kivétel vagy?

2022. márc. 7. 03:11
 28/29 anonim ***** válasza:
72%
Továbbra is várom a sztori bad endjét, de akkor már a bulvárlapokban :D
2022. márc. 7. 17:59
 29/29 anonim ***** válasza:
82%

Szakadok😂😂😂😂

Mi a tököm az a búslakodó?! 😂😂😂😂

2022. márc. 7. 23:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!