Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak, hogy egy kicsit visszább vegyen?
A baratnőmmel közösen lakok egy albérletben és nagyon szeretjük egymást. Vannak közös fétiseink amiket együtt élünk meg.
Viszont úgy látom, hogy rajta túlságosan eluralkodott a fétis.Olyanokat szokott csinálni velem,hogy mikor eszek vagy alszok akkor a fejemre ráhúz egy nejlon zacskót és elkezd fojtogatni. Gondolhatjátok, hogy megijjedek mikor alszok vagy eszek. Mivel sok fétisünk van ezért beszereztünk jó pár dolgot. Pl: latex catsuit, latex maszkok, latex gázmaszkok, latex búslakodó, latex ágy, fényes lakk kapucnis kabátok, hálózsák, condom latex maszk, baba maszk, lómaszk, kutya maszk. Imádom a barátnőmet és nem szeretném ott hagyni. Viszont már olykor félek tőle. Sokszor úgy szoktam aludni, hogy rám ad egy latex catsuitot, latex maszkot és arra egy latex gázmaszkot majd a latex búslakodóba tesz és végül egy hálózsákba. Majd fel tesz az ágyra és mellém bújik. Aztán mikor elalszunk akkor ő felkell és csak úgy befogja a gázmaszk szűrőjét, hogy ne jussak levegőhöz és arra kelek hogy fuldoklok. Ő meg csak nevet és mosolyog. Minden alvásnál rettegek mert valamikor zacskót húz a fejemre mikor alszok. Egyáltalán nem pszichopata mert ha szomorú vagyok akkor átölel, megvígasztal és fontos vagyok számára.
Azért írtam le, hogy ti mit csinálnátok a helyemben?
Lehetőleg lányok írjanak mert ők jobban át tudják érezni. De Persze fiúk véleményét is meg hallgatom.
Azt hiszem, mindenki nevében írhatom, hogy nekünk is lenne egy kérdésünk. Miért teszel fel kérdést, ha nem fogadod el a te véleményeddel ellentétes válaszokat?
Lehet, hogy egyesek nincsenek képben a fétissel, bár szerintem attól függetlenül, hogy nem élnek vele, még tudják, hogy mit takar, te viszont nagyon nem vagy képben a pszichopata fogalmával, de mivel látom, hogy felesleges, nem kezdtek el reagálni arra, hogy sír meg segíteni akar másoknak. Élj nyugodtan a tévhitedben, ha neked így jó.
Nem öcsi vagyok, de semmi gáz. :) Én egy embert sem látok itt, aki amúgy leqrvázott volna téged. A te apád valószínűleg szociopata volt, nem pszichopata. ;)
Te írtad valakinek, hogy "Felesleges egy hülyével veszekednem. Minden jót!", ha szerinted ezzel nem hülyézted le az illetőt, akkor erre már nem tudok mit írni.
Ja értem, te mindenkinek oszthatod az észt, de ha tükröt tartanak eléd, az már nem tetszik. Nocsak, te miért nem görgetsz akkor tovább szó nélkül?
Miért nem ölt meg? Te vagy a játékszere, miért fosztaná meg magát ettől a gyönyörtől, hogy valaki önként áldozza fel magát az aberrációja előtt?
Szerinted ha húzza a pofáját azért, mert nem fojtogathat kedvére, akkor annyira megértő veled? Ez a baj csillagom, hogy a google-t ajánlgatod, látod, hogy te is minden szennyet elolvasol és onnan találod ki magadnak, hogy milyen lehet egy pszichopata. Több könyv, tanfolyam/iskola és kevesebb google és wikipedia! ;)
Természetesen én nem vagyok észlény, és ti, a két beteg agyú ember vagytok a világ istennői, akik felülemelkedve mindenkin, határtalan intelligenciával rendelkeztek. :) Lám, akkora szinten vagyok, mint egy tojás, kettőnk közül mégis te vagy az, aki nem képes felfogni, amit minden ember ír neki. Különböző stílusokkal próbálunk rád hatni, de egyikkel sem járunk sikerrel. Mi szegény hülyék!
Ha megertene teged akkor visszabb venne ezekbol a dolgokbol. Leirtak alapjan o nagyon elvezi, hogy felsz tole, meg az eleteddel jatszhat.
Neked meg nem mindig esik jol.
Nem ertem miert kertel tanacsot itt, ha mar beszeltel vele, csak eppen o tojik az egeszre.
Hiszem mas tanacs nincs csak vagy beszelsz vele vagy elhagyod.
De ha neked igy jo.
Azert remelem ezt kapcsolatot tul eled,mert mint irtam mar ha pont akar eszel es felrenyelsz ijedtsegbe ott fulladsz meg.
Vagy csak alvas kozben maskepp veszed a levegot es egy ilyen akcio utan szinten megfulladsz.
Ha neked ez normalis dolog, akkor tenyleg jol egymasra talaltatok.
Azt is irtam ezek addig jok mig mindket fel elvezi, de neked mar azert sok.
Huh, te nagyob buta nő vagy hallod.
Másra írod, hogy manipulálható és beteg agyú, miközben ti csináltok nem normális dolgokat?! Még te jelentgeted mások hozzászólását, hogy töröljék? Tiszta vicc vagy. Megfenyegetett a nőd, de áh, nem pszichopata, dehogyis! :) Akkor menjél a rendőrségre, ha fenyeget vagy fogd be a szád, ha nem akarsz változtatni. Nem kellett volna hagyni, hogy eddig fajuljon a nagy "szerelem". Semmi mást nem tudsz, csak okoskodni ész nélkül. Nézzél már magadba, kinek van tojás agya, hülyegyerek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!