Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek mit csináljak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak, hogy egy kicsit visszább vegyen?

Figyelt kérdés

A baratnőmmel közösen lakok egy albérletben és nagyon szeretjük egymást. Vannak közös fétiseink amiket együtt élünk meg.

Viszont úgy látom, hogy rajta túlságosan eluralkodott a fétis.Olyanokat szokott csinálni velem,hogy mikor eszek vagy alszok akkor a fejemre ráhúz egy nejlon zacskót és elkezd fojtogatni. Gondolhatjátok, hogy megijjedek mikor alszok vagy eszek. Mivel sok fétisünk van ezért beszereztünk jó pár dolgot. Pl: latex catsuit, latex maszkok, latex gázmaszkok, latex búslakodó, latex ágy, fényes lakk kapucnis kabátok, hálózsák, condom latex maszk, baba maszk, lómaszk, kutya maszk. Imádom a barátnőmet és nem szeretném ott hagyni. Viszont már olykor félek tőle. Sokszor úgy szoktam aludni, hogy rám ad egy latex catsuitot, latex maszkot és arra egy latex gázmaszkot majd a latex búslakodóba tesz és végül egy hálózsákba. Majd fel tesz az ágyra és mellém bújik. Aztán mikor elalszunk akkor ő felkell és csak úgy befogja a gázmaszk szűrőjét, hogy ne jussak levegőhöz és arra kelek hogy fuldoklok. Ő meg csak nevet és mosolyog. Minden alvásnál rettegek mert valamikor zacskót húz a fejemre mikor alszok. Egyáltalán nem pszichopata mert ha szomorú vagyok akkor átölel, megvígasztal és fontos vagyok számára.

Azért írtam le, hogy ti mit csinálnátok a helyemben?

Lehetőleg lányok írjanak mert ők jobban át tudják érezni. De Persze fiúk véleményét is meg hallgatom.

2022. márc. 3. 17:18
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
95%

Szoval azert nem orvosi eset es pszichopata mert atolel.. haha.

A bnod beteg, nem azert mert leszbikus,hanem mert amit csinal az nem normalis. Masokat kinozni beteges dolog, foleg ha az neki nem okoz oromet, tehat meg csak nem is szex kozben csinalja.

Mivel szexen kivul is csinálja es elvezi igy ez mar reg nem fetis hanem abberacio.

2022. márc. 3. 17:26
 2/29 anonim ***** válasza:
100%

"Sokszor úgy szoktam aludni, hogy rám ad egy latex catsuitot, latex maszkot és arra egy latex gázmaszkot majd a latex búslakodóba tesz és végül egy hálózsákba. Majd fel tesz az ágyra és mellém bújik."

Na jól van már.. :D

Én ezt nem veszem be. Ha meg mégis igaz, akkor ez az egész egy beteges valami, amit, ha már idáig fajult, ajánlatos lenne jó gyorsan ott hagyni.

2022. márc. 3. 17:53
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Ezt .iért nem közlöd vele is?
2022. márc. 3. 18:08
 4/29 anonim ***** válasza:
100%

Jól elverni az ilyet, hát normális Margit????

Komolyan mondom ez már gáz! Azonnal mond meg neki hogy hagyja ezt abba, mert nem élvezed, és ha ő egy megfelelő dom, akkor érti is ezt, ha pedig nem akkor pszichopata!

2022. márc. 3. 18:14
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
Te se lehetsz tiszta agyilag, valamilyen szinten ha ezt elviseled. Van az a józan ész, ami felül írja az ilyen ember iránt érzett szerelmet. Már ne haragudj. Ha igaz amit írsz, akkor ő kínozni, az biztos szeret.
2022. márc. 3. 18:43
 6/29 anonim ***** válasza:
100%

Ezek a fétisek mind addig jók és élvezetesek amíg mindkét fél élvezi.

Viszont a barátnőd nagyon élvezi azt,hogy kb félsz tőle,szerintem,pedig látja rajtad,hogy neked ez már nem jó.

Ez nagyon beteg dolog.

Beszélj erről vele.

Én biztos már ott hagytam volna... Félelembe élni,meg rád húz egy nejlonzacskót miközben eszel? és ha az ijedtségtől félre nyelsz és megfulladsz?? Bár az ilyen beteg embereknek az is élvezetes ha látják a másikat meghalni.

Pszichopata nem,mert megvigasztal,ahaaa,persze.. Pszichopaták remekül tudják eltetetni az érzelmeket.

Bakker, mennyi beteg ember él a világon...

2022. márc. 3. 20:37
 7/29 EgyCseppaTengerből ***** válasza:
100%
Ne haragudj meg ezért, de ez nem csupán fétis. Az semmit sem jelent, hogy megvigasztal, ha azt élvezi, hogy lényegében a kezében van az életed és bármikor elveheti, mert olyan helyzetekben támad rád, amikor nem tudsz megfelelően védekezni. Őt a te szenvedésed táplálja és ez már nem normális dolog. Az teszi boldoggá, hogy látja a szemedben a félelmet. A pszichopatákról meg annyit, hogy a legtöbbjükről nem mondanád meg, hogy az, mert kitűnő manipulátorok és színészek.
2022. márc. 4. 00:46
 8/29 anonim ***** válasza:
79%
Ez már megint annyira kamuszagú...
2022. márc. 4. 06:10
 9/29 anonim ***** válasza:
60%
😂😂😂😂😂😂
2022. márc. 4. 09:45
 10/29 A kérdező kommentje:

1-es kommentelő: Egyáltalán nem beteg a barátnőm és ne beszélj róla úgy mint akit agyon kéne lőni.. Másrészt meg én is élvezem amit csinál velem csak van olyan napom mikor nyugodtan enni vagy aludni akarok és nem arra feleszmélni, hogy fuldoklok. Beszéltem már vele erről, hogy van olyan napom mikor nem élvezem és ő szokta mondani, hogy akkor ma ne majd holnap. Ha pszichopata lenne akkor nem érdekelné, hogy akarom vagy nem. Én imádom őt és úgy érzem megtaláltam az igazit csak néha sok szokott lenne amiket csinál velem de én még így is szeretem, bárki bármit mondjon nem érdekel.

2-es: Hallottál arról a fogalomról, hogy fétis? Hanem tudod mi az akkor írd be a keresőbe és ki fogja dobni. Azért írtam ki a kérdést, hogy segítséget kérjek. Ha nem tetszik lehet tovább görgetni és nem beszólogatni, ha mindenképp be akarsz valakinek szólni akkor azt élőben tedd szemtől szemben.

3-as: Közöltem már vele de mintha a füle mellett ment volna el. És megígérte, hogy egy kicsit alább hagy de eddig nem úgy néz ki. Azután írtam ki a kérdést az oldalra.

4-es: Húzogatni szokta a szájat mikor azt mondom neki, hogy most nem szeretném de megszokta érteni, hogy nem mindig van hozzá kedvem. De amúgy én is ugyan ezeket szoktam tenni vele is mert ez olyan oda vissza dolog. Közösen hódolunk a fétiseinknek.

5-s Tiszta agyilag? Én rohadtul tiszta vagyok agyilag és ő is. Hanem ismered az extrém fétiseket akkor hiába is próbállak meggyőzni úgy sem fog menni. Másrészt meg én is szeretem amit csinál velem tehát akkor ez nem kínzás. Csak van olyan napom mikor nem szeretném de ő akkor is csinálja. Ilyenkor rákiabálok vagy elkezdek sírni és akkor tudja, hogy ma nem és helyette filmezzünk vagy bármi más. Másrészt meg ezek a dolgok oda vissza mennek. Tehát nem csak ő csinálja velem hanem én is vele. Ez nem beteg, aberrált dolog hanem csak együtt éljük ki a fétiseinket közösen, szeretetben. Aki azt mondja erre, hogy beteg dolog annak max annyi a legdurvább fétise, hogy szeret lábat nyalni vagy, hogy kék pólóban szeretne szexelni és nem pedig latex vagy breathplay fétise van.

6-s. Szerinted pszichopata beteg ember? Szerintem meg cuki lány akivel az egész életemet leélném. Én nem látom rajta, hogy pszichopata lenne hiszen ő is szokott sírni sőt most hogy van ez a háború és jönnek a menekültek, fel vetette azt az ötletet, hogy mi lenne ha elmennénk önkéntesnek(ha pszichopata lenne nem tenné) erre én mondtam, hogy nem csináljuk inkább a fétis dolgot, erre ő, hogy most inkább segíteni szeretne és el is mentünk 3 napra. Én látom rajta, hogy NEM pszichopata de persze te nem, hiszen nem ismered és csak így szövegből tudsz bele gondolni, hogy milyen lehet. Akkor te is beteg ember vagy egyúttal ha már mást is beállítasz annak..

7-s. Kérlek olvasd el a 6-nak írt válaszomat mert ugyan azt tudnám neked is leírni.

8-as te vagy a nagyon kamu szagú! Ha nem tetszik lehet tovább görgetni és tanulni a leckéket amit feladtak. Na pussz!

2022. márc. 4. 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!