Fogytam, most lóg egy picit a hasamon a bőr, mit csináljak, hogy visszább húzódjon?
Az utóbbi 9 hónapban körülbelül 23 kg fogytam. Ezt úgy értem el, hogy futottam, tornáztam, kevesebbet ettem, mint régen. (régebben sokkal többet ettem)
A mai napig is futok, tornázok igaz nem olyan intenzíven, mint ezelőtt meg nem heti 5-6 alaklommal, hanem csak 3-4 (változó).
Sajnos a bőr meg van nyúlva a testemen… :/ Mit tudnék tenni, hogy, visszahúzódjon? Ha nem is teljesen, de ne legyen olyan csúnya?
19 éves vagyok, 184 cm és és 86 kg..
Én is emiatt aggódok, ezért kikértem egy bőrgyógyász tanácsát, még mielőtt belekezdtem az életmódváltásomba.
Azt mondta, rásegíteni semmivel nem lehet, teljesen egyéni, nagyrészt genetika, hogy követni tudja-e a bőr a fogyást, vagy nem.
Amit max tenni lehet, az az, hogy egyenletesen kell fogyni, heti max 1 kg-ot. Viszont ha már lóg, annak semmit sem lehet csinálni, max a bőrkorrekciós műtét segíthet.
Már nem szeretnék fogyni, szerintem már így jó lenne, már csak a felső testemet kellene formálni.. Has, mell..
Valami hasznos tippet tudtok esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!