Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt ténylegesen teljesen leszbikus lányok? Tudnátok segíteni hogy to hogy érezték férfiak iránt?
Már 25 vagyok de még mindig nem tudom hogy mi vagyok pontosan.
Ti mit érezték férfiak iránt? Teljes undor, vagy csak simán semlegesek? Vagy ha láttok egy nagyon nagyon jó, tökéletes külsejű pasit, tőle is undorodtok, még vele sem tudnátok elképzelni semmit?
Van számotokra különbség egy Brad pitt vagy egy nagyon ronda pasi között?
Mert en úgy érzem hogy tetszenek férfiak, aki tetszik, arra rákattanok, szerintem szerelmet is éreztem már, szexről is rengeteget almodoztam velük, csókig el is jutottam, de élőben ez nem menne, képtelen lennék velük lefekudni. Most azt gondolom hogy lehet hogy csak esztétikailag tetszenek, de valójában nem is vonzodom hozzájuk…
18, én nem akarom magamnak bemagyarázni. Vonzalmat nem is lehet. Bár az biztos hogy könnyebb lenne az életem mert nőnek bármikor odaadnám magam, nincs bennem az hogy nem akarom hogy megkapjon.
Másrészt az “apám”(nem tartom annak) nem molesztalt. Soha nem ért úgy hozzam. Viszont másképp valóban okozott traumát.
Nemrég kezdtem el furcsán érezni egy lany iránt, ami sztem már betudható vonzalomnak. Vagy nem. Nem tudom, össze vagyok zavarodva.
Viszont egesz nap nézegetem és kovetem hogy mit csinál online… és zavar hogy lefeküdt egy férfivel akivel én magam osszevesztem. Féltékenységet erzek. Azért némi hajlamom lehet.
Férfiakkal meg nem tudok lefekudni, hiába almodozom róluk gyerekkorom óta. Mármint csak egy szűk nagyon extra kategóriáról. Ezért vagyok kiváncsi hogy éreznek a leszbikusok.
"nincs bennem az hogy nem akarom hogy megkapjon."
De azt akarod, hogy te megkapd? Vagy amit írtál is korábban, hogy tök mindegy ki csak valaki csinálja neked, mert nagyon kielégületlennek érzed magad?
Igazad van abban, hogy vonzalmat nem lehet bemagyarázni, de én úgy látom te mégis ezt kísérled meg. Ha vonzódsz valakihez, azt egyből tudni fogod. Ahogyan tudod, hogy vonzalmaid vannak férfiak iránt, bármilyen nehéz is ezzel együtt élni, annak fényében, hogy trauma ért.
Igen, azt értettem, hogy "apáddal" nem volt közvetlen traumád, ezért is írtam oda, hogy közvetetten. Megértettem, amit írtál korábban. Rossz, ami történt veled. Tökre érthető miért érzel undort. Ezzel kéne dolgozni pszichológusnál, hogy valamiképpen feldolgozd a téged ért sérelmet, hogy aztán egészséges kapcsolatot tudj teremteni.
"zavar hogy lefeküdt egy férfivel akivel én magam osszevesztem. Féltékenységet erzek."
Én itt is inkább azt látom, hogy az említett férfi van a középpontban és miatta érzel féltékenységet.
Amúgy tényleg százszázalékosan nem lehet kizárni, hogy biszex is lehetsz, de amit eddig leírtál a nőkhöz fűződő vélt vonzalmaidról, azt mutatja, hogy inkább vagy heteró, mint bi.
Szóval szerintem rossz úton jársz, ha magadra akarod erőltetni a nőket. Nagyon sajnálom ezt az egész helyzetet, nehéz lehet.
Sok kitartást kérdező!
Hat ha egy nő es egy férfi szexelnek, ott mindig a férfi kapja meg a nőt… mar eleve tekintve hogy mi történik közben meg ugye normális esetben a férfi megy a nő után.
Arról nem is beszélve hogy szerintem eleve a szex az a férfiak élvezetére lett kitalálva, nekik sokkal jobb, amihez én nem akarok asszisztálni. Ezzel lehet felháborodást keltek sokakban, de vállalom a véleményem.
Az meg hogy mit csinalt az apam sztem meg nem indok arra hogy ilyen legyek, sok not agyba főbe ver az apja(köztük sajnos az en anyámat es a húgát is)es mind a ketten sokszor voltak mar kapcsolatban. Más nőt akár molesztal is az apja es ok is képesek a dologra.
Valóban az, hogy az a férfi aki sokáig nyomult rám, majd akivel durva volt az elválás megkapta azt a not aki elvileg ráébresztett arra hogy talán bi vagyok, az pluszban az őrületbe kerget.
Valóban nehéz a helyzet, ezért is vagyok egyedül, szuzen 25 évesen és leszek is, amíg meg nem doglok végre.
Nem vagyok leszbikus és bi sem, bocsi, hogy így írok.
De nekem sem egészen tiszta, hogy kihez is vonzódsz valójában.
Én heteroként is láttam már olyan vonzó nőt, hogy azta. De nem szexelnék velük, és te is inkább a férfiakról beszélsz.
Nem inkább az van, hogy a férfiakhoz vonzódsz viszont csak egy bizonyos típushoz aki neked tetszik? Ezért hiszed, hogy egyebkent nem érdekelnek, pedig de, csak nem minden második.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!