Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt ténylegesen teljesen leszbikus lányok? Tudnátok segíteni hogy to hogy érezték férfiak iránt?
Már 25 vagyok de még mindig nem tudom hogy mi vagyok pontosan.
Ti mit érezték férfiak iránt? Teljes undor, vagy csak simán semlegesek? Vagy ha láttok egy nagyon nagyon jó, tökéletes külsejű pasit, tőle is undorodtok, még vele sem tudnátok elképzelni semmit?
Van számotokra különbség egy Brad pitt vagy egy nagyon ronda pasi között?
Mert en úgy érzem hogy tetszenek férfiak, aki tetszik, arra rákattanok, szerintem szerelmet is éreztem már, szexről is rengeteget almodoztam velük, csókig el is jutottam, de élőben ez nem menne, képtelen lennék velük lefekudni. Most azt gondolom hogy lehet hogy csak esztétikailag tetszenek, de valójában nem is vonzodom hozzájuk…
Én 26 éves leszbikus lány vagyok. Jól kijövök velük, általában inkább fiú barátaim vannak, de nem képzelgek velük romantikus dolgokat, mert eléggé idegennek érzem magamtól a dolgot.
Elsősorban emberként, személyként tekintek rájuk, akikkel ellehet beszélgetni az élet dolgairól vagy van, hogy úgy mond valami miatt felnézek egy két ismerősömre, példaképként tekintek rájuk. Ha jól néz ki egy férfi inkább megirigyelem az adottságát, hogy mennyi jó nő bukhat rá.. Nyilván azt látom, ha valaki jól néz ki, attraktív attól, hogy nem vonzódok hozzá.
Ha olyan a szituáció, hogy egy srác hajt rám, az nem esik jól. Kellemetlen érzéseket kelt bennem.
Egyébként egészen fiatalon voltak próbálkozásaim fiúkkal, mert nem akartam eldogadni a nők iránt érzett vágyaim. Arra gondoltam biztos nem lehetek meleg, biztos "csak" biszex vagyok. De nem esett jól. Hiába volt kedves a srác, egyszerűen az, ami gondolom vonzó a férfiakban egy nő számára, az engem nem mozgatott meg, sőt inkább taszított.
Az esztétikai szépség értékelése nem nemi indíttatású, vannak szép arcú emberek, de ez kb olyan, mint egy szép arcú csecsemő.
Az ember fantáziál minden féléről, de ezeket nem feltétlen akarja irl. Pl sok csajnak fantáziája egy vad éjszaka egy tüzes latin idegennel, de a valóságban nem akar lefeküdni egy olyannal akivel nem igazán van tiszta a kommunikáció és kitudja milyen betegsége van...
Ha irl nem tudod magad elképzelni egy pasival, nincs az, hogy ránézel, és le akarsz vele feküdni, nem inulsz be tőlük, akkor nem vonzódsz hozzájuk, ilyen esetben szerintem felesleges belekényszeríteni magad az ilyesmibe.
3, es miért nem akartad elfogadni mikor rájöttél, hogy csak a nőkhöz vonzódsz?
Amit te írsz, az nagyon távol all tőlem, en tényleg nem tudom hogy mi vagyok, de ha csak ezt nézem most akkor biztosan nem leszbikus.
4, en nagyon el tudtam magam képzelni pasival, csak sajnos olyan elvárásaim vannak, hogy nem találtam soha olyat akivel összejöttem volna.
Kb. 6 éves korom óta álmodozom nagyon helyes pasikrol, akik tetszenek es most is rengeteget, érzem hogy vonzanak, de élőben a cikinek érezném a szexet, meg szégyent is erzek…
Olvastam egyszer hogy azok érezhetnek így akik a saját nemükhöz vonzódnak, emiatt kedtem el azon gondolkodni hogy lehet velem is ez e a helyzet…
3-as vagyok. Azért nem akartam elfogadni, mert ez egy megbélyegzett dolog. Féltem, hogy bántani fognak, hogy nem fogadnak el, hogy nehéz lesz párt találnom és felvállalnom. Ezek azért nem egyszerű dolgok.
Arról mondjuk nem írtál kérdező, hogy a nőkhöz hogyan állsz. Érzel vonzalmat, fantáziálsz velük? Eltudod magad képzelni egy nővel?
Vagy ért bármilyen trauma régebben, ami a szexualitáshoz kapcsolódik?
Na en ezzel meg pont úgy vagyok hogy a női nemet felsőbbrendűnek tartom és én pont hogy hirdetném azt hogy egy nővel vagyok. Sőt még direkt élvezném is hogy látják a férfiak hogy semmi esélyük nincs… mondjuk nyilván eddig sem volt.
Hát kapcsolatban biztos nem tudnék nővel lenni, arra nem vágyom, de talán lehet bennem egy “vonóval”, erre nemrég jottem ra. Illetve ebben sem vagyok biztos mert ugye soha nem próbáltam. Sőt, az éjszakában nyomultak mar ram lányok de akkor semmit sem éreztem.
Talán az is benne lehet, hogy mivel bipolaris vagyok, mániás időszakban szinte csak a szexen jár az eszem(már bocsánat) és mivel a férfiaktól félek élőben, igy már ott tartok hogy akár inkább lennék egy nővel, csakhogy ne magamnak kelljen csinálni… már ha érted… de pl. csókolózni úgy érzem nem tudnék nővel… férfival viszont azt mar csináltam egyszer és nagyon jó volt, előtte is és azóta is naponta akár több órát tudok csak a csokrol álmodozni, mivel attól nem felek, a konkrét szexről viszont nagyon…
3-as vagyok újra.
Amikor azt írod van benned egy "vonóval", ezt miért érzed/gondolod, ha közben tapaszalataid alapján nem vonzódsz más nőkhöz, nem is fantáziálsz róluk? Úgy tűnik akkor ez inkább azért merült fel benned, amit írtál is, mert nagyon kielégületlennek érzed magad és hogy tök mindegy csak csinálja neked már valaki. Ebből én arra következtetnék, hogy biszex sem nagyon vagy. Itt valami más féle probléma áll a háttérben, amit szerintem fel kellene tárni. Valami kötődési probléma vagy valamilyen trauma a férfi nemhez kapcsolódóan. De persze nem akarok légbőlkapottan diagnosztizálni.
Írod, hogy bipoláris vagy. Jársz pszichoterápiára? Ha nem, lehet, hogy hasznos lenne számodra.
Hát figyi ez alapján még aszex is lehetsz.
A libidó meg az orientáció nem ugyanaz, lehet úgy is kancás, hogy igazán senki se vonzz. Elméletben okés, de valóságban senki nem mozgat meg.
Az aszexuálisok sokszor gondolják magukat biszexnek, vagy pánszexuálisnak, hiszen mindenki iránt kb ugyanazt érzik, és ha nem ismersz mást, nyilván nem tudod mit is kéne érezni, valaminek a hiánya amit sose éreztél nem könnyen megfogható.
De az is lehet, hogy demiszexuális vagy, majd jön egyvalaki, akivel meg lesz az a szikra.
Nekem semlegesek.
Probáltam fiukkal sokmindent de aztán rákellet jönnöm,hogy velük ez nem megy.
Persze,ha látok egy szépsrácot akkor megnézem de nem kezdek fantáziálni rola semilyen szinten.
Nyilván mivel nem undorodok tőlük akár sexelhetnénk is csak épp nemizgat a dolog akár Tapsihapsi is simizhetne,pusztán a fizikai inger miatt történne bármi. Nem azért mert kìvánom.
A ronda srac vs Brad Pitt közt az a különbség hogy az egyik szép a másik nem.
De attol, hogy szépnek látom még nem lesz vonzó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!