Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt ténylegesen teljesen leszbikus lányok? Tudnátok segíteni hogy to hogy érezték férfiak iránt?
Már 25 vagyok de még mindig nem tudom hogy mi vagyok pontosan.
Ti mit érezték férfiak iránt? Teljes undor, vagy csak simán semlegesek? Vagy ha láttok egy nagyon nagyon jó, tökéletes külsejű pasit, tőle is undorodtok, még vele sem tudnátok elképzelni semmit?
Van számotokra különbség egy Brad pitt vagy egy nagyon ronda pasi között?
Mert en úgy érzem hogy tetszenek férfiak, aki tetszik, arra rákattanok, szerintem szerelmet is éreztem már, szexről is rengeteget almodoztam velük, csókig el is jutottam, de élőben ez nem menne, képtelen lennék velük lefekudni. Most azt gondolom hogy lehet hogy csak esztétikailag tetszenek, de valójában nem is vonzodom hozzájuk…
8, szep nőket midnig is szerettem megnézni, emiatt követni az életüket, bar ez még lehet csak esztétikai szempontból. Meg ugye itt bejön a rivalizálás is.(olyan munkám volt sokáig, ahol a külső számított) a bipol miatt nagyon durva kilengéseim vannak és volt egy lany, akit ugyanígy elkezdtem követni mert érdekes volt számomra a szépsége miatt, talán vele kapcsolatban érzem azt néha mintha már vonzana is, de ez a hangulatommal változik. Nem tudom ez elég e ahhoz hogy biszex legyek… én is szeretném tudni.
Hát az apám mentális beteg, ugyanúgy mint én és okozott traumákat gyerekként… hozzam nem nyúlt, bem ilyesmi, de az anyámhoz pl mar igen, miközben en ott feküdtem mellettük… ettől undorodom, mindig is undorodtam. Meg sajnos láttam is meztelenül sokszor, attól is undorodom.
9, bennem az nem merült fel egyébként.. ha valaki naponta több órán keresztül konkrét személyekről fantáziál, az nem hiszem hogy aszex. Csak félnék megtenni meg a fájdalomtól is nagyon félek… sőt, rettegek.
10, akkor veled sem egyezik az amit én érzek, mert en rengeteget fantáziálok, csokoloztam mar férfivel, aludtam együtt velük(kettővel összesen) pár eve volt egy kalandom egy olyannal aki kivételesen nagyon tetszett, a mai napig akarom, szinte éget ha rá gondolok… szóval nem tudom mi lehet velem.
Egyébként ez fura mert a legtöbb leszbikus lany azt mondja hogy volt már férfivel, vagy hogy velük kezdte. Ezek szerint képesek vagytok rá, csak max nem teszik.
Igen, ezt en is sokszor hallottam mar : nem talalkoztal olyan pasival, mint en, biztos azert gondolod,hogy leszbikus vagy 😃
Ettol en is kivagyok.
20, akkor veled sincs semmilyen közös bennünk, mert nekem az összes férfi kapcsolatom azon alapszik hogy tetszettem nekik és a figyelmükért tudtam max jóban lenni velük.
Én viszont vagy undorodom vagy nagyon tetszik egy férfi és akkor egesz nap róla almodozom ha épp olyan szakaszban vagyok, hogy nagyon be vagyok indulva…
Azt értem hogy nincs benned undor, ha csak velük vagy, de ha egy nagyon extra jó pasi közeledne, akkor sem indítana be kicsit sem?
Én is csak szexuális téren undorodom a legtöbb férfitől, de volt már olyan hogy jóban voltam valakivel, akihez hozza nem értem volna az ágyban, de köszönésnél megoleltem és tudtam neki puszit adni. Az más.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!