Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, az ollózás tényleg akkora élvezet?
Figyelt kérdés
Nem túl körülményes az egész? El tudtok így menni?2022. jan. 29. 13:51
1/11 anonim válasza:
Nem tudom, én géppel nyírok... 🙄
2/11 anonim válasza:
Tényleg jó, bár én nem tudok közben elmenni, vagy csak még sosem csináltam elég kitartóan :)
3/11 anonim válasza:
Én igen, el tudok menni, viszont mindig én vagyok az aktívabb benne, a párom kevésbé érzi, mint én.
4/11 anonim válasza:
Ez a kérdés engem is foglalkoztat🤔
5/11 anonim válasza:
#2 3 4 Van olyan elözményetek, hogy kispárnával masztiztatok eredményesen?
6/11 anonim válasza:
Én egyik válaszadó sem vagyok,de nekem a héten pont volt egy olyan kispárnás masztim,hogy úristen
De sajnos szexben nem volt részem,viszont az ollózást is biztos kipróbálnám,mert ha fogadnom kéne,lehet attól inkább elmennék,mint az ujjazástól
7/11 anonim válasza:
4#vagyok: nem, még sosem volt kispárnás masztim
Erre hasonlít picit?
8/11 anonim válasza:
én bírom nagyon ;) viszont mindenkivel nem sikerült jól, egyik lány akivel próbáltam nagyon alacsony volt és nem matcheltünk anatómiailag xD
9/11 anonim válasza:
#7 Szerintem igen, de a punci azért jobb:-), élöbb.
10/11 anonim válasza:
Van olyan nő akinek senkivel nem megy, akinek meg igen ott is partnerfüggő. Szal az hogy körülményes e vagy sem akkor derül ki és attól függ akivel próbálod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!