Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan élvez el a partneretek?
Szokott beszélni is az orgazmushoz közeledve, vagy amikor a csúcson van? Vagy olyankor csak sóhajtozás, kéjes nyögdécselés van?
És általában csendesen, visszafogottan éli meg, vagy inkább hangos a gyönyör?
Kategóriát figyeljétek, kérlek! Lányok tapasztalatai érdekelnek, lányokról! Köszi!
21L (bi)
Volt olyan hogy nagyon hangos volt, volt hogy csak sohajtozott
Volt egy masik lany, akinel alig vettem eszre hogy elelvezett :/
De az atlag az en tapasztalatom szerint csak a hangosabb sohajtozas
Két lánnyal volt eddig intim kapcsolatom.
Az egyikük orgazmusát én is alig vettem észre, szeretkezés közben szinte csak kicsit gyorsabban vette a levegőt. Az volt árulkodó, ahogy összerándult a teste a gyönyör pillanataiban.
A másik leányzó sokkal temperamentumosabb volt. Ahogy elmerültünk a kényeztetésben, egyre gátlástalanabbá vált, mondta, hogy mikor mit/hogyan kíván, egy idő után egyre hangosabban nyögdécselt, az orgazmus pillanataiban pedig filmszakadás: rázkódott a teste, apró sikolyok, stb.
Ezek alapján mi az "átlag"? :D
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!