Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szívesen néznék tükörbe szex közben. Vajon nagyon hülyén nézhetek ki külső szemmel?
Figyelt kérdés
Mikor oda kerül a sor, kényeztetés közben a szó szoros értelmében reszketek, rángatózok, van hogy kiabálok is, mintha elevenen nyúznának, a könnyeim folynak, a lepedőt szétmarkolom, szétkaparom, elélvezés után is még jó darabig remegve zokogok a párom karjaiban.
Mit szólnátok, ha partneretek így reagálna érintésre/nyalásra stb... Néha picit elgondolkodom, hogy nézhetek ki ilyenkor? Nem lohasztó az, ha az ember szinte úgy fest, mintha kínoznák? Egyáltalán hülyén gondolom az egészet?
2021. jan. 18. 10:27
1/14 anonim válasza:
Egy bizonyos fokig izgató lenne nekem, de van egy szint ami már túlzás.
18F
2/14 anonim válasza:
Borzasztóan izgatna ha látnám hogy ennyire élvez a párom. Màr a látvànytól majd elélveznék. Fantasztikusan szexi egy ilyen nő.
3/14 anonim válasza:
en imadok tukrobe nezni szex kozben, szerintem izgato. amit leirtal, hidd el a legtobb ferfinak tetszene, bar a remegve karjaiban zokogast kicsit sokan erzem, olyan megjatszott hatast kelt, de ha tenyleg ilyen vagy, nincs mit tenni. szexkapcsolatban, ahol nincsenek erzelmek, szerintem nem mindenki toleralja ezt, kicsit sok lehet, de ha stabil parkapcsoltban elsz es szereted a pasid, biztos nincs ezzel problemaja.
4/14 *Felhasználói név válasza:
Volt ilyen párom, elképesztően jó érzés volt!
5/14 anonim válasza:
ja bocs, most latom, h leszbikus. akkor a pasit helyettesitsd be nore:)
6/14 A kérdező kommentje:
Mindegy, nem számít, normális-értelmes válaszokat írtatok, kaptok egy-egy zöldet! :) Igazából tényleg nem is tudok nagyon mit kezdeni ezzel, úgy értem, nem tudom kontrollálni, szinte önkívületi állapotba kerülök.
2021. jan. 18. 10:53
7/14 anonim válasza:
Fantasztikus ha egy nő így élvezi a szexet.
Egy pasinál már ez nagyon kiábrándító és nevetséges lenne.
8/14 anonim válasza:
Nekem van egy egész alakos fésülködö tükrös szekrényem, az sokszor volt már ágy mellett én szerettem benne nézegetni olyankor magunkat, olyankor szebbnek láttam magam .
9/14 anonim válasza:
A szekrényajtó telitükrös a hàlóban. A pasim úgy forgatja a tükröket hogy szinte minden szögből látom magunkat. Nagyon gerjedek erre.
10/14 anonim válasza:
Emberek nem azért, de ez már kicsit túlzás hogy leszbikus kategória és minden válaszban ott van a pasi szó. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!