Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mennyire taszító a piercing...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire taszító a piercing és a tetkó nektek?Ismerkednétek olyan lánnyal akinek van több féle?

Figyelt kérdés

Van egy pár piercingem,tetoválásom,nem öltözök nagyon lányosan,viszont fiúsan sem(bár vannak kicsit fiús időszakaim)és sokszor elgondolkodom,hogy mennyire jön ez be bárkinek is,kicsit krumplinak érzem magam más lányokhoz képest,és néha úgy érzem,hogy így nem kellenék senkinek.

Nektek milyen lányok jönnek be?

2022. jan. 13. 20:53
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
0%
A 21. században hiteles forrás? Ugye csak viccelsz? Nem kell meggyőznöd semmiről sem, én sem akarlak. Ha már 21. század, akkor tudnid kellene hogy miről szól: én, én, és csak én. Az én érdekeim mindenek felett. Szóval most akkor ezek után van értelme beszélgetni? Te is csak azokat fogadod el, akik az egóddal kompatibilis véleményen vannak. Most meg már be is indult az egó csörte. Azt már meg sem merem kérdezni, minek a családfádat magadra rajzoltatni, nem elég ha 1000 helyen rögzítve van? Nekem is van, de én azt belül hordozom. Én lennék a felszínes? A magamutogatás, az "én ezerszer különb vagyok bárkinél" ideánál nem kell felszínesebb. Csak egy halandó vagy, egy pótolható statisztikai adat, ha van családfa tetkód, ha nincs. 🤭
2022. jan. 14. 11:14
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

“A 21. században hiteles forrás?“

Ha nem löknéd a 80 IQ-s baromságaidat, tudnád, hogy sosem volt még ennyire hitelesen mérhető, mint szakirodalmak a 21. században. Vagy a Bravo magazinokból, esetleg közékori kolostori kódexekből kellene hiteles információt gyűjteni, vagy honnan? Mert akkor az is igaz, hogy a Szíriuszról származunk és Csaba királyfi csillagösvényén jutottunk el a honfoglalásig.

2022. jan. 14. 11:20
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

Most nagyon ki lettem osztva, mindjárt magamba fordulok de azért leírom. Nem látható helyen van, hanem a bokám belső felén. Az elmúlt években pedig nagyon sok mindenkit veszítettem el a családtagjaim közül, így magamnak varrattam. Ha annyira másoknak szántam volna, akkor a hátam közepére vagy az alkaromra tettem volna. Csak józan ésszel gondolkodva. A "barátnőidnek" gondolom nagyon egyedi, jelentéssel bíró tetoválása volt, amit gondolom nem is álltál neki így fejtegetni..

Az írásod tökéletesen megmutatja az értékrended és a mentalitásod, amit az első két válaszod alapján inkább nem kommentelnék.:) Teljes mértékben el tudom fogadni más véleményét, ha valóban el tudja mondani nekem a miértjét, sőt nagyon szívesen beszélgetek másokkal 1-1 témában. Téged is erre kértelek az imént és akkor elfogadtam volna a válaszod. Elvégre erről szól ez az oldal: egymást segítsük tanácsokkal és a vélemények alapján, mi a legjobb válasz a felmerülő kérdésre. Amúgy senki sem nevezett felszínesnek, ha már jellemeznem kéne, inkább tájékozatlannak mondanálak.

2022. jan. 14. 11:27
 24/32 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem meg 80iq kell ahhoz, hogy higyj a hiteles forrásokban. Bár ebben a hitedben nem akarlak meggyőzni. Vannak a mérhető, egzakt dolgok. Pl. tömeg, idő, sebesség. Hogy hanyat szeretik a málna fagyit már manipulálható a mintavételezési csoportnál. A statisztikákban is csak a konkrétan mérhető dolgokban lehet megközelíthetően pontos eredményt kapni.

Csak megjegyzem, hogy sosem volt akkora az információ torzulás és manipulálás mint a jelen világunkban. Ugyan arról az eseményről szöges ellentétű adatokat, információkat is lehet közölni, ráadásul úgy hogy mindkét hírt igaznak lehet tekinteni.

Hallottál már reklám marketingről? Pszichológiáról? Manipulációról?

Feladat: vegyél egy tetszőleges hírt, majd nézd meg mennyi változatban találsz rá a neten.

2022. jan. 14. 11:33
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
De azért idekommentelsz valami ökörséget néhány személyes példa alapján és odaírod, hogy “ez tény, ezen nem érdemes vitatkozni”. :DDD
2022. jan. 14. 11:35
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Nahát valaki nagyon ért a közgazdasághoz és a statisztikához:) Akkor próbálj meg elvonatkoztatni az internettől, olvass el 3-4 könyvet egy témában, aztán az alapján formáld meg a te saját véleményedet. Ha mindenki hitt volna a történelem során a másik tudósnak vagy felfedezőnek, akkor sosem fejlődött volna egyik tudományág sem.
2022. jan. 14. 11:39
 27/32 A kérdező kommentje:
Tetovált vagyok,introvertált és visszafogott.Ilyenkor mivan🤔Nem vagyok bevállalós alpból,nagyon visszafogott vagyok,tehát kb sötétben szexelős típus csak.Ne általánosítsunk.Ja és amúgy ismerek tetovált asszexuálist is.
2022. jan. 14. 11:48
 28/32 anonim ***** válasza:
40%

26. Én havonta 2-3 könyvet olvasok el(és nem ki).

Az utolsó mondatodat köszönöm szépen, erről beszétem én is. Viszont azt is írtam, hogy nem akarok senkit meggyőzni, Isten őrizz ettől.

A kommented kellemes csalódásként ért, ezt nagyra értékelem! 👍🍰

2022. jan. 14. 11:50
 29/32 A kérdező kommentje:
Nem azért tetováltattam,hogy jampiskodjak,hanem mert meghalt valakim aki fontos volt nekem,és az emlékére akartam valami maradandót.
2022. jan. 14. 11:59
 30/32 anonim ***** válasza:
68%

piercing: csak fülben, a többi nálam már kizáró ok lehet

tetoválás: attól függ, mi, hol és mennyi (pl sárkány mintával szét varrt alkar\hát eltántorít)

2022. jan. 15. 22:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!