Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire taszító a piercing és a tetkó nektek?Ismerkednétek olyan lánnyal akinek van több féle?
Van egy pár piercingem,tetoválásom,nem öltözök nagyon lányosan,viszont fiúsan sem(bár vannak kicsit fiús időszakaim)és sokszor elgondolkodom,hogy mennyire jön ez be bárkinek is,kicsit krumplinak érzem magam más lányokhoz képest,és néha úgy érzem,hogy így nem kellenék senkinek.
Nektek milyen lányok jönnek be?
“A 21. században hiteles forrás?“
Ha nem löknéd a 80 IQ-s baromságaidat, tudnád, hogy sosem volt még ennyire hitelesen mérhető, mint szakirodalmak a 21. században. Vagy a Bravo magazinokból, esetleg közékori kolostori kódexekből kellene hiteles információt gyűjteni, vagy honnan? Mert akkor az is igaz, hogy a Szíriuszról származunk és Csaba királyfi csillagösvényén jutottunk el a honfoglalásig.
Most nagyon ki lettem osztva, mindjárt magamba fordulok de azért leírom. Nem látható helyen van, hanem a bokám belső felén. Az elmúlt években pedig nagyon sok mindenkit veszítettem el a családtagjaim közül, így magamnak varrattam. Ha annyira másoknak szántam volna, akkor a hátam közepére vagy az alkaromra tettem volna. Csak józan ésszel gondolkodva. A "barátnőidnek" gondolom nagyon egyedi, jelentéssel bíró tetoválása volt, amit gondolom nem is álltál neki így fejtegetni..
Az írásod tökéletesen megmutatja az értékrended és a mentalitásod, amit az első két válaszod alapján inkább nem kommentelnék.:) Teljes mértékben el tudom fogadni más véleményét, ha valóban el tudja mondani nekem a miértjét, sőt nagyon szívesen beszélgetek másokkal 1-1 témában. Téged is erre kértelek az imént és akkor elfogadtam volna a válaszod. Elvégre erről szól ez az oldal: egymást segítsük tanácsokkal és a vélemények alapján, mi a legjobb válasz a felmerülő kérdésre. Amúgy senki sem nevezett felszínesnek, ha már jellemeznem kéne, inkább tájékozatlannak mondanálak.
Szerintem meg 80iq kell ahhoz, hogy higyj a hiteles forrásokban. Bár ebben a hitedben nem akarlak meggyőzni. Vannak a mérhető, egzakt dolgok. Pl. tömeg, idő, sebesség. Hogy hanyat szeretik a málna fagyit már manipulálható a mintavételezési csoportnál. A statisztikákban is csak a konkrétan mérhető dolgokban lehet megközelíthetően pontos eredményt kapni.
Csak megjegyzem, hogy sosem volt akkora az információ torzulás és manipulálás mint a jelen világunkban. Ugyan arról az eseményről szöges ellentétű adatokat, információkat is lehet közölni, ráadásul úgy hogy mindkét hírt igaznak lehet tekinteni.
Hallottál már reklám marketingről? Pszichológiáról? Manipulációról?
Feladat: vegyél egy tetszőleges hírt, majd nézd meg mennyi változatban találsz rá a neten.
26. Én havonta 2-3 könyvet olvasok el(és nem ki).
Az utolsó mondatodat köszönöm szépen, erről beszétem én is. Viszont azt is írtam, hogy nem akarok senkit meggyőzni, Isten őrizz ettől.
A kommented kellemes csalódásként ért, ezt nagyra értékelem! 👍🍰
piercing: csak fülben, a többi nálam már kizáró ok lehet
tetoválás: attól függ, mi, hol és mennyi (pl sárkány mintával szét varrt alkar\hát eltántorít)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!