Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a linkelt képen lévő lányzó stílusáról és magáról a fotóról? Nektek bejön a stílus?
2022. jan. 4. 11:37
4/25 anonim válasza:
Nekem az ennyire felnyírt haj nem tetszik, de ha amúgy összeillenénk, megbarátkoznék vele. A piercing is sok egy kicsit. Meg a rózsaszín haj is. De én már közel vagyok a 40-hez, úgyhogy fogjuk úgy fel, hogy csak "nem értem a mai divatot" :D
A kép egyébként viszonylag szolid, erotikus, ami tetszik. + nincs hatalmas szilikon melle, nem tűnik műnőnek. Szerintem rendben van.
5/25 anonim válasza:
Akkor ezek szerint en leszek az egyetlen, akinek kifejezetten tetszik. Nekem elegge bejonnek az ilyen stilusu lanyok, csak magyarorszagon kb lehetetlen talalni... 😅
18/L
8/25 anonim válasza:
Nem tetszik a stílusa, amúgy meg lehet csinos
10/25 anonim válasza:
Nekem nincs ezzel a stílussal bajom, sőt... Én ismerkedtem is egyszer egy ilyen lánnyal, csak neki teljesen rövid volt a haja és több tetoválása volt :)
Bejön :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!