provokatív? Igazi nő! Bár több ilyen lenne v csak feleilyen a tornacipős, hippis semmilyenek helyett.
F
2017. szept. 29. 15:29
2/22 anonim válasza:
Azért azt lássuk be, h ö csak a foto kedvéért öktözik ki. A mindennapi életben ö sem mindig igy jár.
2017. szept. 29. 15:34
3/22 anonim válasza:
Vagany. nekem nem tunik provokativnak
2017. szept. 29. 15:39
4/22 anonim válasza:
Hétköznapokra szerintem ez túlzás, túl sok a dekoltázs. Elegánsabb randira oké, nem k...ás.
2017. szept. 29. 15:57
5/22 anonim válasza:
Azért gondoljunk bele egy kicsit a helyzetbe...
Egy iskolás fiatal lány nem fog minden nap ilyen ruhákban iskolába(!) járni. Mindegy, hogy középiskola vagy egyetem.
Aztán a másik meg, a munkahely, ha màr dolgozik. Nos akkor sem fog így felöltözni, ilyen harci dísznek minden áldott nap. Teljesen egyetértek, hogy ő is csak a képek kedvéért vette fel ezeket a ruhákat.
2017. szept. 29. 16:22
6/22 anonim válasza:
Nem kell kifogásokkal jönni:D Be kell ismerni, hogy nektek kényelmetlen és macerás naponta így felöltözni és ennyi. Senki nem fog ezért megszólni titeket.
De igenis vannak olyan lányok akik bizony hasonlóan dekoratívan öltöznek fel a hétköznapokban. Akár diákként. Nekem is van ilyen ismerősöm. Szóval nyilván nem lehetetlen. Öltözzön mindenki úgy ahogy szeretne, csak nem kell jönni a kifogásokkal, mert az idegesítő.
2017. szept. 29. 18:03
7/22 anonim válasza:
Szerintem jól néz ki, de bakker azért ne más mondja már meg hogy hogy nézzek ki!
2017. szept. 29. 18:29
8/22 anonim válasza:
6: Hétköznapokra simán prostis így öltözni.
2017. szept. 29. 19:14
9/22 anonim válasza:
Ez körülbelül olyan mintha én azt mondanám, hogy lány létedre hétköznapokon állandóan sportcipőt hordani tramplis. De én nem mondom. Te pedig prostizol. Ez itt a különbség.
2017. szept. 29. 19:16
10/22 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat. Nekem eléggé vegyes a véleményem: van, amikor nagyon elegáns, de van amikor szerintem provokatív.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!