Mi a véleményetek egy olyan lány stílusáról, aki állandóan latex cicanacit hord önmagában, valami fehér pufi sportcipő szerűséggel?
Szerintem rettentő ízléstelen ízléstelen és gagyi :D De kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is :D Amúgy a sportcipőt tényleg úgy értsétek ahogy van, gondolom most menő a tinicsajok körében a futócipő szerűség, de ebben az összeállításban is összeillik?
Köszi előre is :)
Ő így érzi jól magát. Arra, hogy ennyire nem tetszik, egy megoldás van: Véletlenül se vegyél fel ilyen összeállítást. Amíg ez nem történik meg, neked semmi bajod nem lesz belőle, rólad senki nem gondol semmit. Felesleges időt pazarolnod rá, mert semmi közöd hozzá, mit vesz fel.
Egyébként szerintem össze tud illeni, ha nem egy extra elegáns blúzt vesz fel hozzá meg kis kézitáskát (bár divatbemutatók első soraiban olyat is lát manapság az ember). Mostanában bírom azt a kinézetet, hogy fehér Nike Air Force meg valami fekete miniruha. Nyilván nem az Oscar díjátadóra, de szerintem a mindennapokra simán.
A pasiknak gondolom, azért tetszik, mert bámulhatják a fenekét, mivel tapadós és rövid felsővel veszi fel.
De úgy általában is a férfiak azt nézik meg, ami feltűnő.
Most én is sokakat látok tapadós naci + ormótlan sportcipő kombinációban. Gondolom, az a divat :S Nekem sem tetszik :)
Nem zavar, hordja felőlem, úgyis fiatal még :D Csak kíváncsi voltam, tényleg olyan szedett-vedett ahogy gondolom vagy én tévedek...
2., nem blúzzal hordja, hanem pólóval meg kapucnis pulcsival
Ezt a kérdést róla írhatták ki: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__rokoni-ka..
Aki így öltözködik, azt nem veszi komolyan senki, azért van minden héten mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!