Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire taszító a piercing és a tetkó nektek?Ismerkednétek olyan lánnyal akinek van több féle?
Van egy pár piercingem,tetoválásom,nem öltözök nagyon lányosan,viszont fiúsan sem(bár vannak kicsit fiús időszakaim)és sokszor elgondolkodom,hogy mennyire jön ez be bárkinek is,kicsit krumplinak érzem magam más lányokhoz képest,és néha úgy érzem,hogy így nem kellenék senkinek.
Nektek milyen lányok jönnek be?
10-es:
Megfordítva a kérdést az jön le, hogy te nem tudod a frenetikus szexet megadni, szóval otthagynak a francba az x. randi után. Hát ha leszbikusoknál próbálkozol, mint a Kategória is adja, akkor ne csodálkozz.
“A tetovált nők nem kis mértékben bevállalósak az ágyban, ez tény, ezen felesleges vitatkozni.“
Igeeeen, szinte látom magam előtt, hogy valaki a születési dátumát azért tetováltatja a bal bokájára, hogy hazafelé 20/30 férfit kielégítsen egy sikátorban… Nem vagy normális, komolyan.
A tetováltság extrovertáltság, exhibicionizmus. Kb. 50 nővel voltam eddig, engedjétek már meg hogy leírjam a tapasztalataimat.
A tetovált nőkkel sosem volt bajom ellenben a sima bőrűekjek. Nem találkoztam még tetovált asszexuálussal sem, de biztos van. Ha az arányokat nézzük, a tetováltak toronymagasan verik szexualitásban a nem tetováltakat.
Csak egy példa: tetovált lány az első randin szó szerint az arcomra ült hogy nyaljam szét, a sima meg 2 hónap után is azon feszengett, hogy csak sötétben, takaró alatt vállal be egy 5 perces kötelezőt. Megtörtént esetek, és nagyjából ilyen volt az tetovált vs. sima kategóriák közti különbség.
Én nem vagyok tetovált, de kaptam már olyan kommentet, hogy jobban csináltam valamit, mint egy hivatásos, aki viszont az volt. (És nem vagyok prostituált.)
Te ezzel csak annyit akarsz elmondani, hogy felszínesen meg lehet ítélni az embereket, ami nem igaz. Aki feszeng 2 hónapig, vagy nincs ráírva az arcára, hogy feltehetően sokat utazik ebben, az is lehet fantasztikus. Ugyanúgy ahogy egy kiélt férfi/nő is lehet, aki csak azt hiszi magáról, hogy jó, aztán az első babapofis 24 éves konzervatív srác kenterbe veri. Szintén tapasztalat, még ha 1 is, nem 50.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!