Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mennyire taszító a piercing...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire taszító a piercing és a tetkó nektek?Ismerkednétek olyan lánnyal akinek van több féle?

Figyelt kérdés

Van egy pár piercingem,tetoválásom,nem öltözök nagyon lányosan,viszont fiúsan sem(bár vannak kicsit fiús időszakaim)és sokszor elgondolkodom,hogy mennyire jön ez be bárkinek is,kicsit krumplinak érzem magam más lányokhoz képest,és néha úgy érzem,hogy így nem kellenék senkinek.

Nektek milyen lányok jönnek be?

2022. jan. 13. 20:53
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
92%
Persze, ha jól áll, igényesek, akkor nekem semmi gondom vele.
2022. jan. 13. 20:55
 2/32 anonim ***** válasza:
90%
Nekem kifejezetten vonzó. 🤷‍♂️
2022. jan. 13. 20:58
 3/32 anonim ***** válasza:
100%
Vonzó!
2022. jan. 13. 20:58
 4/32 anonim ***** válasza:
90%
Nekem nem jön be egyik sem.
2022. jan. 13. 21:01
 5/32 anonim ***** válasza:
78%
Köldökpiercing vagy intim piercing ok, többi nálam kizárva.
2022. jan. 13. 21:06
 6/32 anonim ***** válasza:
91%
Attól függ mennyire ízléses, harmonikusak azok a tetkók. Az ízléstelenül ide-oda összedobált, tiritarka tetkók nem azok.
2022. jan. 13. 21:44
 7/32 anonim ***** válasza:
78%
Klassz személyiség mellett eltörpül az ilyen.
2022. jan. 13. 22:37
 8/32 anonim ***** válasza:
95%
Nem igazán tetszenek. De ha választani kell, akkor orr/szemöldök piercing szexi lehet androgün lányon is - legalábbis ahogy én láttam eddig. A természetes bőrfelületek viszont jobban tetszenek. Szerintem egy szeplős/anyajegyes arc sokkal szebb, mint piercinggel/kitetoválva.
2022. jan. 13. 22:38
 9/32 A kérdező kommentje:
Két orrpiercingem van,és két intim,meg több fülbevalóm, két pici tetkó.Nem vagyok kivarrva,nem is szeretnék kivarrva lenni,csak pár dolgot magamra varrattam ami sokat jelent nekem.
2022. jan. 13. 23:54
 10/32 anonim ***** válasza:
0%
Tetoválás= mindent bevállalok a szexben. Akkor mitől tartasz? Gondolom nem okoz benned frusztrációt a kényszer mélytorok, vagy ha hárman dugnak rommá és minden nyílásodat kitömik. Vagy mélytorkozás közben a pasi egyből a gyomrodba élvez már az első randin. Én azt tapasztaltam itt a gyk-n hogy minden nő elvárja a frenetikus szexet maximum a 3-ik randin. Az előbb felsoroltak csak az előjáték részét képzik náluk. Mármint a tetkós nőknél.
2022. jan. 14. 01:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!