Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lehet hogy szakítanom kéne vele?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy szakítanom kéne vele?

Figyelt kérdés
Van egy barátom, aki nagyon kedves, figyelmes, jóképű, értékes pasi, egyszerűen imádom a srácot, mert tényleg meg van benne minden ami kellhet egy nőnek. Szerencsésnek tartom magam, hogy egymásra találtunk, mert nem sok lánynak lehet ilyen barátja. Viszont van egy lány, évfolyam társak vagyunk a gimnáziumban, és az elmúlt 4 évben végig szerelmes voltam bele, ha meglátom beszorul a mellkasomba a levegő, pillangók röpködnek a hasamban, szó szerint eláll a lélegzetem, ha a szemembe néz elszáll az erőm. A barátom iránt nem érzem ezt, ha ő rá nézek nem történik semmi, szeretem meg minden, de nincs meg ez a dolog, és szerintem nem vele van a baj, hanem velem. Szerintem inkább leszbikus vagyok, és amiatt nincs meg már a kémia. Jó volt vele a szex kezdetekben, de egyre kevésbé kívánok egy pasit. Egyre gyakrabban inkább nőkről fantáziálok, és emiatt sokszor visszautasítom őt, mert bár szeretnék szexelni, de én nővel szeretnék. Ez neki fel sem tűnik, szerencsém van, hogy nagyon megértő, és ahelyett hogy értetlenkedne, vagy megharagudna rám, inkább hozzám bújik, megpuszilgat, megvigasztal. Nagyon nehéz ez így nekem, hogy folyamatosan átverem, nem akarom szegényt megbántani. Fogalmam sincs, hogy mit csináljak, hogyan kezeljem a helyzetet. Arra gondoltam, hogy szakítok vele. De hogyan? Mit mondjak neki?
2022. jan. 11. 03:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondd neki amit ilyenkor mondani szokás. "Figyelj, gondolkodtam, te egy nagyszerű ember vagy de én már nem érzem azt, hogy folytatni tudnánk tovább. Nem veled van a baj, nagyon szeretlek, de már nem úgy mint az elején. Jobbat érdemelsz." Szóval valami ilyesmit érted. Ez egy szimpla szakító szöveg. Nem kell tudnia a részleteket. Viszont a "legyünk barátok" részt hagyd ki. Tudom, hogy nagyon ki akarna jönni reflexből, de inkább ne. Alapból önbizalomromboló amikor szakítanak veled, nem kell azt a kést még forgatni is a szívben. Úgy kb ennyi. Sok sikert.
2022. jan. 11. 03:40
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem könnyebb lenne neki, ha megmondanád, hogy rájöttél, hol a helyed. Én is kaptam már olyan szöveget, amit az #1 mond, a mai napig (huszonsok év után is) bánt, hogy nem tudom, mi volt a szakítás valódi oka. Ha tudja, hogy elháríthatatlan az akadály, nem fogja kevésbé sajnálni, de legalább sajátmagát nem hibáztatja.
2022. jan. 11. 07:29
 3/13 anonim ***** válasza:
82%
mondd el az igazat. Az igazság szabaddá tesz - mondta Jézus ;)
2022. jan. 11. 08:46
 4/13 anonim ***** válasza:
0%

És ezért van kevés ilyen pasi. Mindent megtesz és ennek ellenére elhagyják. Ráadásul egy lány miatt

Amúgy inkább biszex lehet csak most éppen a lányok kellenek. Majd pár év után meg majd megint a fiúkért fogsz bolondulni

2022. jan. 11. 13:52
 5/13 anonim ***** válasza:
0%

#13:52

Mi az, hogy ráadásul egy lány miatt?!A nők egyáltalán nem kevesebbek a kis kangörcsös ronda pasikáknál!!!Sőt, sokkal vonzóbbak, szerethetőbbek, és alkalmasabbak egy kapcsolatra lúzer!😉

2022. jan. 11. 18:57
 6/13 anonim ***** válasza:
45%
#5, nem értetted. Viszont találtál egy alkalmat, hogy kiadhasd a keserűségedet, te szegény. Valami neked nagyon rossz lehet.
2022. jan. 11. 20:28
 7/13 anonim ***** válasza:

Látom át ment a lényeg.

Amúgy nem tudom feltűnt-e, de nem rólam van szó hanem a kérdező elmondása alapján egy meglehetősen helyes pasiról. Amúgy nem állítottam hogy a nők kevesebbek. És azt is kétlem hogy ennyiből rájöttél ki és mi vagyok.

A férfi gyűletedet máshol/máson vezesd le és ne feledd. A személyes tapasztalat nem reprezentatív minden férfire nézve. Na most ki is a lúzer? :)

Amúgy meg szíved joga hogy neked ki felel meg. Gondolom leszbikus vagy így nyílván jobb neked egy nő kapcsolatra mint egy fiú

2022. jan. 11. 21:49
 8/13 anonim ***** válasza:
0%

#21:49-es válaszoló

Tanulj neg helyesen írni, addig nem lehet komolyan venni a süketelésed!Habár megsúgom, amúgy sem!🤣🤣🤣🤣

2022. jan. 12. 03:04
 9/13 anonim ***** válasza:

#20:28-as válaszoló

Tévedsz, mindjárt megyek nyaralni Spanyolországba!Meg kb 1 hete jöttem meg a szilveszteri külföldi kiruccanásomról!Te kis senki.😂

2022. jan. 12. 03:06
 10/13 anonim ***** válasza:
91%

Spanyolországban nincs igazán jó idő most, kabátot, pulóvert vigyél, fürdőruha nem kell. Viszont az építészeti remekműveket valóban most lehet a legjobban megcsodálni. Ne hagyd ki Córdoba klasszicista templomait, Barcelonában a Corcdoba Familiát, és Gaudi többi épületét, Bilbaoban a Guggenheim múzeumot, és Santiago de Compostela katedrálisát.

Továbbra is süt a három hozzászólásodból az indulat, a végén odateszel egy sértést, mint egy ostorcsapást. Nincs itt erre szükség.

2022. jan. 12. 04:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!