Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan értessem meg magammal,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan értessem meg magammal, hogy szakítanom kell a barátnőmmel, mert családom van?

Figyelt kérdés
Már mennyasszony voltam, amikor amikor összejöttünk. Nem akartam belekeveredni fogalmam sem volt, hogy mit csináljak, de ez annyira erős érzés. Neki férje, gyereke van, de annak ellenére, hogy nem váltak el különélnek. Nem bírtam a sok titkolózást, hazudozást és szakítottunk. Akkor nagyon kikészültem, de beletörődtem, férjhez mentem, született egy gyerekem. De egy programon újra találkoztunk, és megbeszélten eltűntünk, egész éjszaka beszélgettünk, sírtunk, szeretkeztünk. Azt érzem, hogy számomra ő az első akit szeretek, és nem tudok szabadulni a hatása alól. Mindig kéri, hogy váljak el, költözünk el. Csak nekem ott a gyerekem, és a férjem, meg rólunk senki sem sejti, hogy homoszexuálisak vagyunk. Fogalmam sincs mit tegyek.
2018. szept. 28. 18:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%

Ha szereted őt akk legyel vele

Hagyd a férjed ha nem szereted és legyel vele

2018. szept. 28. 19:00
 2/14 anonim ***** válasza:
29%
A házasság a legjobb vágyölő. Addig jó, amig nem kaphatod meg.
2018. szept. 28. 19:03
 3/14 anonim ***** válasza:
83%

"született egy gyerekem"

...

"De egy programon újra találkoztunk, és megbeszélten eltűntünk, egész éjszaka beszélgettünk, sírtunk, szeretkeztünk. Azt érzem, hogy számomra ő az első akit szeretek"

......

tök jó, hogy szültél egy gyereket. nem merem elhinni, hogy ennyi felelősségérzet nincs benned.

tényleg csak a gyereket nem értem.. miért? mire volt ez jó?

a gyereket leszámítva persze azt mondom, hogy válj el és légy boldog a csajoddal.

2018. szept. 28. 19:08
 4/14 anonim ***** válasza:
82%
Ne haragudj távolj álljon tőlem hogy megbántsalak. De ha már az esküvő előtt összejöttél ezzel a csajjal az egyszerű bizonyítéka, hogy akkor sem szeretted a férjed. Akkor mi a francért házasodtál meg és szültél neki gyereket? Csak mert ez a megszokott élet? Inkább élsz boldogtalanul egy hamis hazug életben minthogy felvállald az érzéseid és a szexualitásod és élj boldogan azzal akit szeretsz még ha kapsz is pár megvető pillantást? Kit érdekel ha azzal lehetsz aki boldoggá tesz?
2018. szept. 28. 19:10
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Menj vissza a lányhoz. Ne élj tovább hazugságban, semmi értelme. Vagy majd a halálos ágyadon akarsz siránkozni hogy ,,Jaj miért nem éltem úgy, ahogy szívem szerint éltem volna?"

?

2018. szept. 28. 19:16
 6/14 anonim ***** válasza:
46%
Hűlyeséget csináltál.én i7
2018. szept. 28. 19:35
 7/14 anonim ***** válasza:
32%
Beteg világ, beteg emberek... A gyerekedet sajnálom.
2018. szept. 28. 19:45
 8/14 A kérdező kommentje:
Én szeretem a gyerekemet, és jó szülő vagyok. Ezért is gondolkozok annyit, hogy mit tegyek. Nem volt választásom, így kellett éljek, még akkor is ha boldogtalan voltam.Úgy irigyeltem mindig akit szerettek a szülei, akkor is ha meleg.Egyszer próbáltam elmondani azt hogy mit érzek, de a válasz az volt, hogy az ilyeneknél agyilag nincs rendben valami, meg egy nő, hogy szexelhet egy másik nővel. Kb ennyire értettek meg belőle, és mondom csak célozgattam. Még annyi, hogyha a barátnőmet választanám az egész családom, ismerőseim, rokonok utálnának érte. Persze költöznénk de egyedül maradnék.
2018. szept. 28. 20:31
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Válassz hogy az eddigi kényelmes de kamu életed éled férjel, kamu barátokkal (mert ha nem fogadnak el akkor bizony azok) és mások elvárásai szerint vagy inkább boldog leszel a nővel akit szeretsz még ha az eddigi boldogtalan életed teljesen fel is fordul.
2018. szept. 28. 20:41
 10/14 anonim ***** válasza:
94%

olvastam a válaszod, kemény dió persze, de tudod..

"Nem volt választásom, így kellett éljek, még akkor is ha boldogtalan voltam."

ez óriási önámítás. ha annyira voltál felnőtt, hogy gyereket vállalj akkor igenis arra is képesnek kellett volna lenned, hogy ellentmondást nemtűrően állj ki magadért az identitásod végett.

az nem volt kérdés, hogy szereted-e a gyereked mert ez evidens..

felelősségről beszéltem, amit te továbbra is elhárítasz, mondván "Nem volt választásom" .. abszurd.

2018. szept. 28. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!