Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » A család nem fogadja el, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A család nem fogadja el, hogy leszbikus vagyok! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Legelőször a mamának mondtam el, hogy már régóta azt érzem hogy a lányokhoz vonzodom, ő meg egyből leb*szott, hogy akkor ide nem jöhetsz többet, meg hogy nem vagyok normális. Anyám màr régóta tudja, de azt hitte hülyéskedek. Ma bejelentettem anyáméknak hogy van barátnőm ők meg mondták, hogy ez beteges, meg hogy én a fiúkat szeressem stb. Mit csináljak?
2022. jan. 9. 20:26
 1/10 anonim ***** válasza:
37%
Ez a vége a nagy beismeréseknek. Nem értitek meg,hogy ezt titkolni kell. Vagy megszokják vagy addig szekálnak,amíg megunod és elmész.
2022. jan. 9. 20:30
 2/10 anonim ***** válasza:
61%
Majd belenyugszanak.
2022. jan. 9. 20:31
 3/10 anonim ***** válasza:
83%

Szia!

Nagyon sajnálom. :(

Szerintem akármennyire is nehéz, próbálj meg ne ezzel foglalkozni, legyél a barátnőddel sokat, csináld azt amit szeretsz, foglalkozz a sulival. Tudom, hogy szornyű érzés, ugyanez volt nálunk pár éve, de idővel jobb lett, megszokták a helyzetet. Szóval próbálj meg időt adni nekik, hátha csak fel kell dolgozniuk ezt, később pedig okés(abb) lesz.

:))

2022. jan. 9. 20:34
 4/10 anonim ***** válasza:
85%
Nagyon hülyék a szüleid.
2022. jan. 9. 20:48
 5/10 anonim ***** válasza:
93%
Ha eddig nem dobtak ki, az már jó kezdet. Most ne nagyon told az arcukba, hadd emésszék. Nagyidhoz meg ne menj, előbb fog ő hiányolni, mint te őt. Korod?
2022. jan. 9. 21:01
 6/10 anonim ***** válasza:
27%
Talán várnod kellett volna még a coming out-tal... a "nagyitól" akik jóval konzervatívabb értékrend szerint nevelkedtek és "rendes lánynak lesz férje ásó-kapa-nagyharangig, gyerekei" van a fejükben ne várd el hogy tapsoljanak hozzá. Miért is akartál mindenáron coming outolni?
2022. jan. 9. 21:04
 7/10 anonim ***** válasza:
50%

Keress egy új családot.

Nem mindenki érdemli meg, hogy a végtelenségig keresd a kegyét.

Legyenek szoros baráti kapcsolataid akikkel bármit megbeszélhetsz, akikkel együtt töltheted az ünnepeket, és akikkel úgy funkcionálhattok, mint egy tényleges család.

Ezek meg menjenek a pokolba.

2022. jan. 9. 21:06
 8/10 anonim ***** válasza:
96%

Sz*rd le mit mondanak, és mi a véleményük. Te elmondtad őszintén hogy mi a szitu. Hogy ők elfogadják-e vagy sem az már az ő dolguk. Nyilván nekik is idő kell. Nem gondolták volna hogy náluk ilyen előfordulhat, hiába hallották hogy létezik ilyen.

Légy velük türelmes. Addig pedig nyugodtan találkozz a barátnőddel. Te is megérdemled a szerelmet. :)

2022. jan. 9. 21:50
 9/10 anonim ***** válasza:
95%
Sajnos az őszinte vallomásért nem mindig jár elismerés. Az a baj hogy a szülők nagyrésze a társadalmi elvárásoknak akar megfelelni illetve mit szólnak a szomszédok az ismerősök a rokonok. Viszont abba bele sem gondolnak ,hogy a gyereküknek mi lenne a jó ,mit szeretnének ,mi teszi őket boldoggá. Ez nem nagyon számít csak az, hogy ki mit mond és ki mit gondol.
2022. jan. 9. 22:54
 10/10 anonim ***** válasza:
81%
Semmit. Idővel elfogadóbbak lesznek. Amint 18 vagy, költözhetsz és már nem fog számítani ez
2022. jan. 9. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!