Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A család nem fogadja el, hogy leszbikus vagyok! Mit csináljak?
Szia!
Nagyon sajnálom. :(
Szerintem akármennyire is nehéz, próbálj meg ne ezzel foglalkozni, legyél a barátnőddel sokat, csináld azt amit szeretsz, foglalkozz a sulival. Tudom, hogy szornyű érzés, ugyanez volt nálunk pár éve, de idővel jobb lett, megszokták a helyzetet. Szóval próbálj meg időt adni nekik, hátha csak fel kell dolgozniuk ezt, később pedig okés(abb) lesz.
:))
Keress egy új családot.
Nem mindenki érdemli meg, hogy a végtelenségig keresd a kegyét.
Legyenek szoros baráti kapcsolataid akikkel bármit megbeszélhetsz, akikkel együtt töltheted az ünnepeket, és akikkel úgy funkcionálhattok, mint egy tényleges család.
Ezek meg menjenek a pokolba.
Sz*rd le mit mondanak, és mi a véleményük. Te elmondtad őszintén hogy mi a szitu. Hogy ők elfogadják-e vagy sem az már az ő dolguk. Nyilván nekik is idő kell. Nem gondolták volna hogy náluk ilyen előfordulhat, hiába hallották hogy létezik ilyen.
Légy velük türelmes. Addig pedig nyugodtan találkozz a barátnőddel. Te is megérdemled a szerelmet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!