Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ?
90D-s mellel rendelkezek, és a bimbóudvarom elég nagy és szinte olyan színű mint a bőröm. Másnak barna, esetleg rózsaszín de nekem nem.Mellesleg a bimbóm sem valami csúcsos, nem is látszik ki csak izgalom hatására egy kicsit. Ez normális? Eléggé zavar és nem elég hogy nagy a mellem de még ez is... :/ Tudnék vele valamit kezdeni? Úgy érzem visszataszító..
Úgy érzem ebben a kategóriában megértőbbek az emberek.
Csak elfogadni tudod, ill. érdemes.
Így leírva semmi visszataszító nincs benne.
A partnered meg remélhetőleg miattad lesz veled, nem a melleid miatt.
Ameddig ennek egészségre káros hatása nincs, addig nem aggódnék a helyedben. :)
21/N
Inverz mellbimbónak hívják, a nők 10%-nak (tehát elég gyakori) van ilyen. Nyugi, ez csak esztétikai kérdés, nagyon ritkán okoz egyéb panaszt.
Hogyha azt szeretnéd hallani hogy normális, akkor azt mondom. De egy ilyen kérdésnél nem az lenne a jó ha őszinte választ kapnál? Csak azért kérdezem, mert azt írtad, hogy itt megértőbbek az emberek, és nem értem mi célja így a kérdésnek, hogyha úgyis helyeslő válaszokat akarsz hallani.
Egyébként meg, válaszolva a kérdésedre, szerintem semmi gond vele. Akinek tetszik így annak tetszik, akinek nem tetszik, annak nem tetszik. Szubjektív dolgok ezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!